DE STATEMENT COLLECTIE VAN WYNKEN!


DE STATEMENT COLLECTIE VAN WYNKEN!

Spring is in the air! De terrasjes stromen weer vol, de dagen zijn langer licht, de eerste rokjes dag van het jaar is een feit en het belooft aankomende week heerlijk weer te gaan worden. De nieuwe zomercollecties kunnen eindelijk gedragen worden. Ik word er helemaal vrolijk van, jij ook?

Vanavond tip ik je graag de nieuwe zomercollectie van het Engelse kinderkleding merk Wynken. En geloof mij, die ziet er uit om door een ringetje te halen. Een combinatie van fijne basics en fashionable items waarin je zoon of dochter de show zal stelen. Frisse kleuren, prints, zachte materialen en wat ook leuk is om te vertellen is dat een groot deel van de kinderkleding collectie van dit London based merk, unisex is!

Wynken staat voor moderne en kwalitatieve kinderkleding met een speelse twist. En dit zien we ook terug in de nieuwe zomercollectie. Welke items zet jij meteen op je wishlist? Leuk als je het hieronder laat weten in een reactie!

Bekijk hier de nieuwe collectie van Wynken

Klik hier om direct naar de webshop van Wynken te gaan

Tags: , ,

Plaats een reactie