TUMBLE ‘N DRY AW17 KINDERKLEDING COLLECTIE


Hoewel we met zijn allen volop aan het genieten zijn van de zomervakantie in binnen- en buitenland, begint het bij mij – en misschien bij jou ook wel? – stiekem toch wel weer een beetje te kriebelen… De nieuwe kinderkleding collectie worden uitgeleverd en hoewel ik veel collecties een half jaar geleden al op de beurs heb mogen bekijken, blijft het superleuk wanneer deze worden uitgeleverd!

Zo ook de nieuwe wintercollectie van het Nederlandse kinderkleding merk Tumble ‘N Dry! Dit kinderkleding merk is je vast niet onbekend. Ik heb het al in veel kinderkleding kasten voorbij zien komen. Niet gek ook, want de kleding van Tumble is stoer, comfortabel en ideaal te mix & matchen! Dit seizoen zien we veel groene kleurtinten – jup, een echte trendkleur dit seizoen – afgewisseld met fijne pastel tinten en natuurlijk toffe prints! Van fijne one-piece pakjes voor de kleintjes tot toffe winterjas voor je (tiener) zoon of dochter.

Wij zijn enthousiast, jij ook?! Leuk als je het ons laat weten via een reactie hieronder of op Facebook! Be inspired en neem vooral zelf ook even een kijkje in de webshop 🙂

Klik hier om naar de website van Tumble ‘N Dry te gaan

Klik hier om direct te shoppen bij Tumble ‘N Dry

Is de kinderkleding van Tumble ‘N Dry bij jullie thuis ook een favoriet?

Tags:

Plaats een reactie