REIN & MAAS IN BOBO CHOSES

REIN & MAAS IN BOBO CHOSES

Door Heddy:

Ik hoor jullie denken… die zal wel aandelen hebben bij Bobo Choses. Helaas pindakaas! Wat ik wel heb, is een zwak voor dit leuke kinderkleding merk. En wat ik nog steeds niet heb geleerd, is iets in enkelvoud kopen….. Wie weet ga ik dat meer doen als ze op school zitten, maar tot die tijd vul ik mijn winkelmandje dubbel gok ik.

Wat dit shirtje speciaal maakt is de fijne rib en de kleurencombinatie. De 3 knoopjes bij de borst geven een zomerse uitstraling en met een lichte jeans eronder zijn ze klaar voor het heerlijke weer dit weekend. O, o, o … en wat is het soms een uitdaging om die twee leuk op de foto te krijgen. Vandaag kwam het favoriete woord van een eigenwijze, driejarige snotneus goed van pas……. 3 keer raden wat? Goed, ik haak af! Ik wens jullie allemaal een gezellig weekend toe. Trek wat gezellige kleren uit de kast, maar vergeet vooral niet je glimlach op te zetten!

Je shopt het T-shirt hier bij Bobo Choses

Je kunt het T-shirt hier direct shoppen bij Bobo Choses

Wat vind jij van de stoere outfits van Rein & Maas?

Bekijk hier ook de vorige blog van Heddy

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram?

Tags: , ,

Plaats een reactie