TWINNING TO THE MAX: REIN, MAAS & MAMA HEDDY!

TWINNING TO THE MAX: REIN, MAAS & MAMA HEDDY!

Door Heddy:

In mijn vorige blog heb ik al zachtjes door laten schemeren dat ik niet echt sterk in mijn schoenen stond tijdens mijn laatste aankoop. Neem daarbij het ‘ik-wil-alles-dubbel-kopen-voor-de-jongens-syndroom’ en de cirkel is weer rond…..

Zoals jullie mama’s allemaal wel herkennen, lopen onze kids er bij om door een ringetje te halen. Matchen we de leukste merken met toffe ‘budget’ kleding en puilt de kast ieder seizoen weer uit. Maar wanneer koop je nou nog wat voor jezelf? Wanneer leg je jezelf weer eens in de watten? Ik ben of aan het werk of ik heb de kids 24/7 en een vent die knetterhard werkt. Tijd om even relaxt zelf te shoppen heb ik niet, behalve die dag dat ze naar het kinderdagverblijf gaan en ik heb een schoolvakantie. Noem het een feestje, een geluksdag!

Ik dook die dag de stad in, had een lijstje gemaakt langs welke winkels ik allemaal wilde en waar ik voor wilde kijken! Hup, in de eerste winkel ben ik meteen geslaagd voor een fijne mom jeans, love it! En om eerlijk te zijn, heb ik in bijna elke winkel wel iets gekocht. Yes, belachelijk! I know! Maar ik doe dit echt nooit!

In de laatste winkel viel mijn oog direct op een zwarte track pants voor vrouwen van het merk Circle of Trust. Verkocht, aan mij! Super relaxt, leuk met een vest, blousje of trui en een paar stoere sneakers eronder. Plus…… twinning to the max met Rein & Maas! Heel soms mag dat wel eens.. (oke, ik was stiekem super jaloers op hun waanzinnige track pants van Ammehoela!) Maar dat begrijpen jullie ook wel toch?! Oh en de T-shirts die zijn van Bobo Choses!


Je kunt de track pants van Rein & Maas hier shoppen


Je kunt de track pants van Rein & Maas hier shoppen

Wat vind jij van deze outfit? En twin jij ook wel eens met je kids?

Meer blogs van Heddy lezen? Klik hier 

Plaats een reactie