ZO DRAGEN MAAS & REIN DÉ TREND VAN HET MOMENT!

ZO DRAGEN MAAS & REIN DÉ TREND VAN HET MOMENT!

Door Heddy:

Noem een virus en de jongens hebben het gehad de afgelopen maanden. Net als ieder huishouden moesten wij dealen met die fijne griepepidimie en als klap op de vuurpijl kregen de jongens de waterpokken. In principe hoor je daar als moeder blij mee te zijn, dikke vink erachter en hupsakee. De gemiddelde waterpokverhalen die ik heb gehoord, vallen ook in de categorie 15 vlekjes en klaar. Maas plakte daar nog eens 2 nullen achteraan. Die arme ziel is werkelijk waar overgenomen door de waterpokken. Goed, het waterpokfeestje is gelukkig nu voorbij en de pretbekkies hebben zin in de lente!

Daarom rocken Rein en Maas deze blog in hun nieuwe outfitjes. Ik was al een paar weken op zoek naar de zogeheten track pants voor kids. Ik vind het fijn als de kids zich lekker voelen, goed kunnen bewegen en er tegelijktijd nog leuk uit zien. Daardoor leek dit item mij een perfecte aanvulling in de kast. Wat een geluk dat het toffe Nederlandse merk Ammehoela in hun nieuwe collectie maar liefst 2 van deze geweldige broekjes heeft. Een dikke vette YAY!

Vandaag dragen de jongens de rode variant, (yes I’m a sucker, they have the black one also) met een shirtje uit de zomercollectie van Bobo Choses. In principe wilde ik het broekje stylen met het basic T-shirt van Mingo en een spijkerjasje erop, maar ik wilde eens wat anders….

Mijn missie is en blijft iets meer doen, durven en proberen. Dat wil zeggen niet direct de eerste, beste match uit de kast pakken, maar ook eens verder kijken naar nog meer combinaties. Het shirtje is wat vaal, het broekje is echt rood, maar door het spijkerjasje en de rode applicatie op het borstje vind ik het toch een tof geheel worden. En het streepshirtje blijft natuurlijk favoriet 😉 Een lekker kleurrijk setje, maar dat mag ook wel met dat stralende zonnetje buiten toch?

Je shopt hier het t-shirt & Je shopt de broek hier

Je shopt hier direct het t-shirt & Je shopt de broek direct hier

Ook iets voor jouw zoon(s)?

Plaats een reactie