WEBSHOP TIP! MOMS TO THE MAX


Ga er maar even goed voor zitten! Wij stellen graag aan jullie voor, deze nieuwe hippe kinderkleding webshop: Moms to the Max. Bij deze webshop vind je de leukste hippe en unieke baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes. Are you ready?

Moms to the Max is opgericht door Chantal, moeder van twee zonen die een drive heeft voor het vinden van unieke en gave producten en kinderkleding merken. En deze wil zij maar al te graag met anderen delen! Van bekende kindermode merken als Popupshop, Sproet & Sprout, I Dig Denim tot de (nog) wat minder bekende en nieuwe kinderkleding merken als Phil and Phae, Zezuzulla, Monkind, Cos I said so en méér! Bij Moms to the Max vind je een perfecte mix én balans van beide werelden. Persoonlijke service staat bij deze kinderkleding webshop hoog in het vaandel en doormiddel van een prachtig lookbook op de website inspireert Chantal je graag. De leukste outfit inspiratie voor jongens en meisjes komt voorbij en wij worden er ontzettend blij van. Wat jij?

Deze webshop is dus echt een aanrader en zeker eentje om aan je favorieten lijst toe te voegen! Laat je inspireren en ga snel wat leuks scoren voor je zoon en/of dochter bij Moms tot the Max. Laat je even weten of je net zoveel leuks ziet als wij?

Klik hier om naar de webshop van Moms to the Max te gaan

dsc-1046-kopie dsc-1117-kopie dsc-1082-kopie dsc-1214-2 dsc-1220-1 dsc-1112-kopie dsc-1183 dsc-1151 dsc-1189 dsc-0929-kopie dsc-0953-kopie dsc-1218 dsc-0954-kopie dsc-0922-kopie

Klik hier om direct te shoppen bij Moms to the Max

 

 

Kende jij deze webshop al? En ben jij ook zo enthousiast?

 

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie