SCANDINAVISCHE KINDERKLEDING MERKEN DIE JE MOET ZIEN

SCANDINAVISCHE KINDERKLEDING MERKEN DIE JE MOET ZIEN

Dat onze Noorderburen weten wat mooi is hoeven we je vast niet meer te vertellen. En dat er pareltjes van kinderkleding merken uit het prachtige Scandinavië komen is een feit. Altijd volgends de laatste trends en een combinatie van de meest toffe prints en strakke designs. Wij zijn fan. Reden genoeg om 5 toffe Scandinavische kinderkleding merken op een rijtje te zetten. Gewoon omdat sommige je misschien wat zijn ontglipt maar zeker even een kijkje waard zijn. Welke van deze 5 kinderkleding merken is jouw favoriet?

1. Molo
Molo is je vast niet onbekend en heb je hier op Kindermodeblog ook vast en zeker eens voorbij zien komen. Opvallende prints en verrassend kleurgebruik zijn kenmerkend voor de kinderkleding collectie van Molo. Ook dit zomerseizoen zitten er weer veel eye-catchers in de collectie. Kinderkleding vol karakter en persoonlijkheid gecombineerd met het ‘rauwe’ strakke design.

2. Mini Rodini
Ok. Mini Rodini  is en blijft toch zeker wel een van onze favorieten uit het hoge Noorden. Ieder seizoen verheugd mening kindermodeliefhebber zich weer op de nieuwe collectie van het Zweedse merk. Mini Rodini heeft een hele goede kwaliteit in combinatie met eigenzinnig ontwerp. Want opvallen, dat doet je zoon of dochter in Mini Rodini zeker!

3. Bang Bang Copenhagen
Nog zo’n topper van een kinderkleding merk is Bang Bang Copenhagen. Ben je echt even opzoek naar iets anders, naar echte eye-catchers? Dan mag Bang Bang Copenhagen zeker niet op je favorieten lijstje ontbreken. Bekijk zeker snel de nieuwe zomercollectie want die ziet er ook weer waan-zinnig uit!

4. Iglo + Indi
Iglo + indi is een kinderkleding merk uit IJsland.  Officieel gezien valt IJsland buiten het Scandinavisch gebied, maar omdat wij het kinderkleding merk zo tof vinden én het wel uit het Noorden komt, willen wij ‘m toch even benoemen 🙂 Bij iglo + indi draait alles om heldere kleuren, unieke prints en speelsheid. Een combinatie van basic items en echt fashion toppers. Hier vind je gegarandeerd een nieuwe favoriet voor je zoon of dochter. Heb jij de nieuwe collectie al gezien?

5. Gro Company

Gro Company bestaat ook al een hele tijd, maar staat misschien wat minder op je netvlies. Ook wij vergeten dit toffe kinderkleding merk wel eens, maar staat na het zien van de nieuwe zomercollectie weer in ons geheugen. In de collecties vind je alles wat je nodig hebt voor jou baby of kind. Zachte materialen en items die tijdloos zijn. Gro Company heeft basic items, maar allemaal wel met een mooi detail. Af en toe een printje of fel kleurtje. Combineren kan prima en de materialen zijn erg fijn!

Welke van deze vijf vind jij het leukst? Laat het ons weten in een reactie onder deze blog of via Facebook 🙂 Wij zijn erg benieuwd!

Plaats een reactie