5X SCANDINAVISCHE KINDERKLEDING MERKEN


Dat ze in Scandinavië weten wat mooi is, dat is geen nieuws. De laatste jaren zijn Scandinavische kinderkleding merken super populair en ook niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. En wat nou precies het geheim is? Ja, dat blijft een geheim. Maar de strakke moderne designs, grafische printjes en verrassende combinaties zullen hier zeker in meespelen. Wij hebben vandaag 5 musthave kinderkleding merken van onze Noorderburen voor je op een rijtje gezet. Ken jij ze alle 5 al? En welke wint het tot de kledingkast bij jullie? Leuk als je het ons laat weten!

#1. Bang Bang Copenhagen
Als het aan Bang Bang Copenhagen ligt is de hele wereld een circus. En man oh man, deze collectie is ieder seizoen weer om te watertanden. Ze combineren modern design met lekker veel kinderlijke speelsheid, en het resultaat dat spreek voor zich.

#2. Mini Rodini
Als vaste Kindermodeblog lezeres weet je vast dat dit kinderkleding merk ook tot onze favorieten behoort. Mini Rodini staat altijd garant voor toffe prints, vrolijke kleurtjes en hippe designs. En waar sommigen een paar jaar geleden nog moesten wennen aan dit kindermode merk is het nu hotter dan hot.

#3. Soft Gallery
Hou je van mooie, zachte kleuren met hier en daar een opvallend detail? Dan is Soft Gallery het merk voor jou. Mooie basic items in zachte tinten worden afgewisseld met hier en daar een opvallende print. De perfecte Scandinavische mix.

#4. Popupshop
Nog zo’n topper uit het hoge Noorden is Popupshop. Naast dat dit kinderkleding merk bekend staat om de opvallende dierenprints staat kwaliteit ook hoog in het vaandel. De stoffen zijn van perfecte kwaliteit en blijven ook na veelvuldig wassen mooi.

 

#5. Knast by Krutter 
Comfortabel, stylish en net even anders! Dit Deense kinderkleding merk wordt hier in Nederland nog niet op heel veel plekken verkocht en is daarom extra leuk om met jullie te delen. Zachte materialen, mooi kleurgebruik en gave printjes. Voeg deze maar toe aan je favorieten 😉

 

Ken jij deze kindermode merken al? Of heb jij nog een goede toevoeging op dit lijstje? Leuk als je het ons laat weten in een reactie op Facebook.

Plaats een reactie