IGLO+INDI ZOMERCOLLECTIE MELON MOON

IGLO+INDI ZOMERCOLLECTIE MELON MOON

Vandaag is het zover. De nieuwe zomercollectie van het IJslandse kindermode merk iglo+indi is gelanceerd en dat kunnen wij hier op Kindermodeblog niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Ieder seizoen verrast dit kinderkleding merk weer met nieuwe printjes, kleuren en trends zonder het kenmerkende karakter van het merk kwijt te raken. Een collectie om naar uit te kijken! En vandaag dus te shoppen. Love it.

De nieuwe zomercollectie van iglo+indi heet ”Melon moon” en neemt ons mee naar het moment dat de zon en de maan op een zwoele zomeravond tegelijk aan de hemel staan. Naar zomerse festivals. Naar de dagen waarop kinderen van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat buiten kunnen spelen. Vrij zijn om op avontuur te gaan en heerlijke watermeloen kunnen eten. Het moment waar vrijheid voorop staat en tijd geen rol speelt.

We zien frisse kleuren als lila en peach die worden gecombineerd met mysterieuze grijs tinten en opvallende detail kleuren. De watermeloen print kan uiteraard in deze zomercollectie niet ontbreken en wordt vergezeld door prints van bunnies, leeuwen, bliksemschichten (een doorlopende print in de collectie) en veel meer!  Leuk detail om te vertellen, de collectie van iglo-indi is een fijne combinatie van trendy items, fijne basics en meer uitgesproken kleding items. Juist deze combinatie maakt de collectie van dit kindermerk zo leuk en verrassend.

 

Over iglo + indi

Mocht je het IJslandse kindermodelmerk iglo + indi nog niet kennen, hier even een kleine recap!  Het baby- en kinderkleding merk is in 2008 opgericht door modeontwerper Helga Ólafsdóttir. Haar filosofie: kinderen vrij laten in het mix & matchen van hun outfits. Zonder beperkingen. Unieke prints, patronen en frisse kleuren laten zien dat alles mogelijk is. Kortom, een waanzinnig kinderkleding merk dat je moet leren kennen!

Wat vind jij van de nieuwe zomer collectie van iglo + indi? En welk item is jouw ultieme favoriet?

Klik hier om de nieuwe collectie van iglo+indi te shoppen

 

Klik hier om de nieuwe collectie van iglo+indi direct te shoppen

 

Plaats een reactie