MILA IN NIEUWE COLLECTIE VINGINO

MILA IN NIEUWE COLLECTIE VINGINO + GIVE-AWAY!

Is het al zomer? Lente dan?…. Oooh wat duurt dat nog lang! Ik kon alleen niet zo lang wachten met t dragen van dit super gave zomerrokje uit de Vingino Teen collectie.

M’n oma was jarig, dus ik vond dat wel een hele goede gelegenheid om het rokje aan te doen. Het is van een heerlijke zachte stretch katoen. Lijkt wel op jersey, zei m’n mama. Kende het niet. Maar weet wel dat m’n pap en mam er een dekbedovertrek van hebben en als ik daaronder lig, wil ik er niet meer onderuit, zo zacht! Nou zo is dat zo ongeveer ook met dit rokje. Als je m aanhebt, wil je m niet meer uit. Het printje kan met alles. De kleur ook; wit met navy, lijkt bijna zwart. En en en…..je kan het echt nu al aan! Het is niet te dun namelijk. Gewoon combineren met een (dikke) maillot en een leuke trui. Of een blousje met een jeansjasje. Ik heb een fijn zacht shirt van MarMar CPH erop aan met leopard print en mijn zwarte boots eronder.

Oh en weet je, er is ook een heel leuk bijpassend topje van! Check hier de blog van Sky.

Go get it!

GIVE-AWAY: Kindermodeblog mag een item uit de collectie van Vingino weg geven! Wat moet je doen? Tag een vriendin onder deze post op Facebook of onder deze blog én laat weten welk item uit de collectie jij zou willen winnen! ( plak de url van jouw favoriete item in de reactie) 

Dikke knuffel,

MILA

Je shopt het rokje hier bij Vingino

Je shopt het rokje hier via Vingino

Plaats een reactie