KATE IN VINGINO MINI COLLECTIE

De lente is in aantocht! De dagen worden langer, de vogeltjes beginnen vrolijk te fluiten en de temperatuur is lekker zacht. En grappig dat je er elk jaar weer opnieuw zo vrolijk van wordt! Heb jij dat ook? Met de komst van de lente is het tijd om de wintergarderobe in te wisselen voor nieuwe zomercollectie. Zomercollectie klinkt zo zomers, maar dat valt allemaal wel mee. Veel nieuwe collecties kun je ook nu al perfect combineren. Mix en matchen maar!

Kate draagt vandaag een gave dungaree –oftewel tuinbroek- uit de nieuwe Mini collectie van Vingino. Wist jij al dat je bij Vingino tegenwoordig ook voor de allerkleinsten kunt shoppen? De lichte wassing maakt ‘m perfect voor het voorjaar en zo’n gave tuinbroek mag dit seizoen eigenlijk niet in de kast ontbreken. De verstelbare bandjes en de functionele drukknopen aan de zijkant van deze Vingino dungaree zorgen ervoor dat ie gemakkelijk aan- en uit te trekken is. Toch fijn bij die kleintjes. Kate draagt ‘m hier met een all time favourite streep T-shirt, ook uit de Vingino Mini collectie. De zachte stof sluit mooi aan waardoor deze vrolijke dame er heerlijk in kan spelen en rennen. Laat het mooie weer maar komen, Kate heeft zin om buiten te spelen! 🙂

Je kunt via deze link de Mini collectie van Vingino shoppen

63A9286

_63A9303 _63A9306 63A9331_63A9297

63A9432

Klik hier om de Mini collectie van Vingino direct te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Kate? Ook iets voor jouw meisje?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie