SKY BLOGT: VINGINO WIN ACTIE!

SKY BLOGT: VINGINO-STYLE + WIN ACTIE

Ik draag Vingino als sinds ik ongeveer 1 jaar oud was. Volgens mijn moeder was mijn eerste hippe spijkerbroek van dit kinderkleding merk. Met roze geborduurde letters op de achterkant. En ik draag nog steeds Vingino jeans. De broeken zitten lekker en ze hebben steeds weer nieuwe, stylish modellen. Ik heb er ook korte broekjes van, shirtjes en een bikini. Afgelopen winter was ik fan van Vingino by Danie. En nu is er een súperleuke tienercollectie voor de zomer.

Dit shirtje bijvoorbeeld, vind ik helemaal leuk! Ik ben dol op streepjes en het is van een heel mooi stofje. Niet te dun, dus snel te dragen. De mouwtjes heb ik nu omgeslagen, maar je kunt ze ook gewoon dragen, dan vallen ze tot net boven de elleboog. Ik draag het shirtje nu een beetje stoer op een grijze jeans. Maar ze hebben er ook een heel gaaf bijpassend rokje van, met zo’n roeselrandje aan de onderkant (het rokje heet qimberly teens). Superleuk voor het voorjaar / zomer! Zijn jullie ook Vingino fan?

Dan mag ik extra leuk nieuws delen, want Kindermodeblog mag een item uit de collectie weg geven! Wat moet je doen? Tag een vriendin onder deze post op Facebook of onder de ze blog én laat weten welk item uit de collectie jij zou willen winnen! (plak de url van jouw favoriete item in de reactie)

Liefs van Sky!

Klik hier om het shirt te shoppen

Klik hier om de top te shoppen


 

Tags: ,

18 Reacties

 • door Nikki van der hage
  Posted 17 februari 2018 16:37 0Likes

  Ik zou heel graag het streepjesshirtje willen winnen sky xxx- nikki

 • door Rowenda Allemekinders
  Posted 17 februari 2018 16:45 0Likes

  Wat een leuke blog Sky! Wij zijn fan van jou én van deze leuke top die je draagt!! We krijgen al helemaal zin in het voorjaar!!! Ik zou het superleuk vinden om deze te winnen voor Esmee Allemekinders (maat 152) of voor Demi Allemekinders (maat 140). Of voor Finn Allemekinders een stoere spijkerbroek in maat 128!! ☀️

 • door Sterre
  Posted 17 februari 2018 17:07 0Likes

  Zou graag het shirtje willen winnen?

 • door Sofie
  Posted 17 februari 2018 17:46 0Likes

  Super leukkk sky??
  Ben trots op je liefiee hvjj
  Xx So

 • door Catrien van Loo
  Posted 17 februari 2018 19:08 0Likes

  Als oma van Sky ken ik nog 2 meisjes die ik graag zo’n gaaf streepjes shirt zou gunnen… maat 140 en maat 162! Shirt is echt super mooi!

 • door Catrien
  Posted 17 februari 2018 19:36 0Likes

  Als oma van Sky ken ik nog 2 meisjes aan wie ik het super mooie shirt graag zou geven…
  Giorgia maat 162, Zilver maat 140.

 • door Meg
  Posted 18 februari 2018 08:44 0Likes

  Wat een leuk streepjes shirtje!?
  De foto’s zien er mooi uit Sky!?
  Ik zou dat shirtje graag willen winnen!?
  Mijn maat is: 140 ?
  Liefs Meg!?

 • door Sofie
  Posted 18 februari 2018 15:19 0Likes

  heeyy lief kindjeeee
  Ik zal nog eff mijn maat laten weten
  (Wand je weet maar nooit)
  Maat 152
  En trouwens je moet zoizo meer blogs maken je kan het als de beste hvjjj
  Xx So

 • door Kyra
  Posted 18 februari 2018 15:47 0Likes

  Wat een leuk shirtje?
  Ik zou hem super graag willen hebben?
  Hij staat super leuk bij je sky?
  Mijn maat is 176
  Ik hoop dat ik win?
  Xx kyra?

 • door Maud
  Posted 18 februari 2018 19:22 0Likes

  Heyyy, skytje
  Ik vind het een super leuk shirtje en ik zou hem graag winnen (maat, 13/14) ♥️ik ben super trots op jou knapie♥️

 • door Lotte Dieleman
  Posted 18 februari 2018 19:28 0Likes

  He sky?♥️♥️,
  Kvind het shirtje echt Superleuk hoop exht zo erg dat ik hem win mijn maat is 176 veel succes met de winnaar uitkieze??????

 • door Leonie
  Posted 20 februari 2018 18:13 0Likes

  Mijn dochter past nu Vingino mix And match van danie. Zo leuk! Heb alweer dit shirtje gespot. Zou haar geweldig staan… maatje 98. Laat de zomer maar komen en ik ga lekker mixen en marchen voor haar…!!!

  https://www.vingino.com/nl/kids-t-shirt-hannerie-multicolor-brown-zomer-collectie-2018.html

  ?

 • door kempenaers anita
  Posted 20 februari 2018 18:51 0Likes

  doe graag mee voor mijn kleindochter voor de vest oukje in maat 164

 • door brants harry
  Posted 20 februari 2018 18:52 0Likes

  met het vestje oukje in maat 164 zou mijn kleindochter zeer blij zijn

 • door J. Jonker
  Posted 20 februari 2018 20:30 0Likes

  Ze is net vorige week 10 geworden! Jaha, en ze begint dus steeds meer een eigen smaak te ontwikkelen waarbij de https://www.vingino.com/nl/teens-jas-thyra-teens-silver-zomer-collectie-2018.html dus perfect bij past. Voorheen kon ik haar dus van alles aan trekken en nu mag ik meedenken. Ik moet zeggen dat ik dat ook heel leuk vind. Kijken of ik haar smaak goed aanvoel. Dat is nu dus wat stoerder en ook dat staat haar erg goed! Zij past maat 164/14. Ja, ze is ook nog eens lang voor haar leeftijd.

Plaats een reactie