VINGINO LANCEERT NIEUWE COLLECTIE


VINGINO LANCEERT NIEUWE COLLECTIE

Het duurt nog even voordat de warme dagen weer aanbreken, maar gelukkig kunnen we ons mentaal al helemaal in de zomerse sferen wanen bij het zien van alle nieuwe collecties die zijn gelanceerd. Ook het Nederlandse kinderkleding merk Vingino heeft de nieuwe zomercollectie gelanceerd en dit is er zeker een om vrolijk van de worden. Frisse kleuren combinatie, stoere prints, eye-catcher musthaves gecombineerd met ideale basics!

Zowel voor de mini’s als de grotere jongens en meisjes én tieners heb ik al weer genoeg leuks gespot! Dit panter broekie kon natuurlijk niet aan mij voorbij gaan en wat dacht je van deze metallic rok in dé trendkleur voor dit seizoen? Ook een kleur die we voor jongens dit seizoen veel gaan zien trouwens, I like! Naast de trendkleur roze, zien we op het gebied van denim toffe (lichte) wassingen en ook destroy blijft. Voor de boys fijne slimfit (jog) jeans. Dit materiaal is toch wel de uitvinding van de eeuw vind je niet? Ziet er uit als een spijkerbroek, maar draagt heerlijk comfortabel net als een sweatpants!

Wat we dit seizoen ook terug zullen zien zijn de vrolijke bloemenprintjes. En zoals we van Vingino gewend zijn alles met een stoere twist. Een collectie waarin je kind fashionable voor de dag komt en tegelijkertijd heerlijk kan bewegen en spelen met vriendjes en vriendinnen. Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de nieuwe voorjaarscollectie van Vingino? Neem dan snel een kijkje! Laat je  inspireren door de collectie beelden hieronder en zoek jouw favorieten items voor ‘t seizoen bij elkaar. Fijn is dat je een groot deel van de collectie ook gewoon nu al lekker kunt dragen. Mix & match er op los!

Leuk als je hieronder in een reactie laat weten welke items uit de nieuwe collectie jouw favoriet zijn! Happy shopping 🙂

Klik hier on de nieuwe collectie van Vingino te shoppen

Klik hier om direct naar de webshop van inging te gaan 

Plaats een reactie