DE TRENDY OUTFIT VAN JARA


DE TRENDY OUTFIT VAN JARA

Merry Christmas!! Zijn jullie ook zo aan het genieten? Heerlijk om zo samen te zijn met familie en vrienden en iedereen vrolijk te zien.¬†Dat Jara een vrolijk meisje is kun je vast ook wel zien. Zij straalt met haar vrolijke lach helemaal in haar nieuwe outfit. Welk meisje wordt hier niet vrolijk van? Eerlijk? ūüėČ Een stoere en ook girly look tegelijk. Het leuke aan kinderkleding vind ik toch wel het combineren van verschillende stylen en items tot een outfit die helemaal past bij je persoonlijkheid. Voor Jara vandaag dus een heerlijke vrolijke look om blij van te worden.

En dat verschillende prints, materialen en kleuren prima met elkaar gecombineerd kunnen worden bewijst deze outfit maar weer. Jara draagt een gave¬†bordeaux-roze bomberjack van de Zara. Nu zijn bomerjack al een tijdje een trend in de kindermode, maar leuk is dat we dit model nu ook in veel opvallende kleurtjes en printjes zien. Het shiny rokje van de WE is een echte eye-catcher, maar door deze te combineren met het witte en meer ”basic” T-shirt blijft het mooi in balans. En ja, dan moeten we het toch echt even over deze sneakers hebben. Want hoe cool zijn deze?¬†Gevalletje: Ook in mijn maat a.u.b. En de zijn van binnen dus ook zo lekker zacht. Ik zeg, win-win!

Is dit ook een outfit waar jouw dochter helemaal vrolijk van zou worden? Wij zijn benieuwd!

Je shopt de jas hier & de schoenen hier

Je shopt de jas hier & de schoenen hier

 

Tags: , , , , , , , , ,

Plaats een reactie