NIEUWE COLLECTIE TUMBLE ‘N DRY


GELANCEERD: NIEUWE COLLECTIE TUMBLE ‘N DRY

De nieuwe collectie van het baby- kinder- en tienerkleding merk Tumble ‘N Dry is gelanceerd en dit is er weer eentje om heel vrolijk van te worden. Net als ieder seizoen kun je weer een dosis kleur, toffe prints en draagbare items met een fashionable touch verwachten. Zachte en té schattige babypakjes en rompers voor de allerkleinsten, een toffe collectie voor de mini’e en de tieners kunnen dit seizoen helemaal on trend in de collectie van Tumble ‘N Dry de straat op!

We zien veel frisse ”peach” en roze kleuren, maar ook de knal tinten geel en groen kunnen je niet ontgaan. Roze is dit seizoen dé trend voor meisjes én jongens! Jazeker, heb je deze stoere roze sweater voor je zoon toevallig al gespot? Combineer ‘m op een fijne (jog)jeans en een paar stoere sneakers en je boy is ready to rock the school. (Bekijk hier ook nog even onze blog over dé trendkleur roze)

Ik liet het al even vallen, maar ook voor de tieners is de nieuwe collectie van Tumble er zeker een om even in de gaten te houden. Velvet broeken voor de meiden en coole bombers voor jongens. Wanneer je nog een kleintje hebt dit je voorlopig helemaal goed 😉

Heb jij de nieuwe collectie al gezien? Ik ben benieuwd welk item uit de collectie direct bij jouw zoon of dochter in de kast mag komen. Leuk als je het hieronder in een reactie laat weten!

Je shopt de nieuwe collectie van Tumble ‘N Dry via deze link

Je shopt de nieuwe collectie van Tumble ‘N Dry via deze link

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie