PHILEINE IN TUMBLE ‘N DRY NIEUWE COLLECTIE


‘Klassieke’ blousjes zijn weer helemaal terug van weggeweest. In mijn middelbare schooltijd waren dit soort blousjes de bom. Het liefst droegen ‘we’ ik praat even in de wij vorm – 80% van de school liep ermee – droegen ‘we’ er twee over elkaar. Geen gezicht toch?! Haha! Maar de klassieke blousjes, effen of met een streepje, komen weer helemaal terug in de mode en in de garderobe. We gaan ze alleen nu, bijna 20 jaar later, wél even wat hipper en gezelliger combineren! Niet op een saaie survival broek maar op een super hip en vrolijk print broekje.Wat dacht je bijvoorbeeld van dit gebloemde en fleurige broekje van Tumble ‘N Dry?! Dit broekje zit alsof je een pyjama aanhebt, zo lekker! Leuke sneakers eronder en GO!

Word jij ook zo ontzettend blij van Tumble ‘N Dry? Neem snel een kijkje in de webshop want de nieuwe collectie is uitgeverd….Wij kunnen niet kiezen!

Je kunt via deze link naar Tumble ‘N Dry

Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-96

Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-97

Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-98

Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-94
Klik hier om bij Tumble ‘N Dry te shoppen

Wat vinden jullie van Phileine d’r outfit?

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: ,