TUMBLE ‘N DRY NIEUWE COLLECTIE


We kennen natuurlijk allemaal het leuke merk Tumble ‘n Dry, frisse, stijlvolle items voor altijd weer een vrolijke dag. En er is goed nieuws, want de nieuwe collectie van Tumble ‘n Dry staat weer online en wat zitten er weer gave items tussen zeg! We zien weer een aantal gave sweatpants, maar dan in frisse kleurtjes en met leuke printjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van het stoere zwart witte exemplaar voor de jongens of de all-over print voor de girls? Verder staan er ook een paar heerlijke sweaters tussen voor de wat koudere lentedagen. Gecombineerd met een paar stoere jeans en frisse witte sneakers creëer je simpel en snel een zomerse look die toch nog warm genoeg is. Echte zomerkriebels kregen we van alle mooie pastel tintjes die we tegen kwamen. Deze kleurtjes zijn nu al een echte trend en we blijven ze komende zomer ook zeker zien. In het lookje met het gestreepte shirtje en de bloemenbroek zien we bijna alle tintjes terugkomen, heerlijk zomers en een perfect voorbeeld van hoe je verschillende printjes met elkaar kunt mixen. Last but not least, spotten we een lekker zomers T-shirt voor boys. Helemaal in trendy pastel en makkelijk te combineren met lange of korte broeken en heel veel kleuren. Krijgen jullie stiekem ook zo’n zin in de zomer van al deze leuke items? Je bekijkt en shopt ze allemaal via de link.

Bekijk alle nieuwe Tumble ‘n Dry items via de link

nieuwe collectie van tumble n drynieuwe collectie van tumble 'n drynieuwe collectie van tumble 'n drynieuwe collectie van Tumble 'n drynieuwe collectie van Tumble 'n dry

Via deze link kun je naar de webshop van Tumble ‘N Dry

Welk item is jouw favoriet?

Tags: , , , ,