OUTFIT FREE ” COLORFUL AUTUMN”

OUTFIT FREE ” COLORFUL AUTUMN”

Hiii iedereen! Wat ik allereerst even wilde zeggen tegen jullie, wat een superlieve en leuke reacties vorige week op mijn outfitblog!! En om maar gelijk even eerlijk te zijn, ik denk niet dat het me gaat lukken om elke dag een outfit post te plaatsen, tenminste niet op Kindermodeblog. Maar op mijn andere Instagram account Frederieke Wieberdink kun je wel wat vaker outfits van me verwachten. Maaaar, ik ga wel proberen om van de outfitpost zeker een wekelijks item te maken op Kindermodeblog. En als jullie geluk hebben, misschien zelfs twee keer per week. 😉 En nog heel even over jullie reacties gesproken, het is echt heel fijn om jullie reacties te lezen. Ik heb dan echt het gevoel dat ik contact met jullie heb en dat vind ik echt super gezellig! Dus blijf vooral je comments droppen 🙂

Even over mijn outfit van vandaag…Deze trui is zoals je ziet super kleurrijk. Een lekker opvallend item, wat gelijk ook weer wat kleur geeft aan deze grijze herfstdagen. Ik weet niet hoe dat bij jou zit, maar als je een blik werpt op je garderobe, hangt er toch meer donkers dan kleurrijks in de kast. Juist daarom is deze trui zo leuk!! Hij is lekker oversized en valt lang – ik draag ‘m hier in m’n broek – en omdat ‘ie niet al te dik is, kan ik er ook nog een jasje over aan.
Voor de broek ben ik gevallen door de studs op de pijpjes. En de schoenen, daar heb ik ook al zooooveel plezier van gehad. Die schiet ik overal onderaan.

Liefs -x- Free

  

Trui, Tas, Jeans en Schoenen Zara,

Klik hier om mij ook op Instagram Persoonlijk te volgen —> FrederiekeWieberdink

Tags: , , , ,

2 Reacties

  • door Daan
    Posted 25 januari 2018 21:18 0Likes

    Ik wordt hier hebberig van! Je trui, de tas, de gekleurde sjaal, de schoenen! Alleen jammer dat ik deze niet meer kan vinden bij Zara online! Volgende keer graag alleen naar items plaatsen die nog op voorraad zijn ?

  • door Margriet
    Posted 4 maart 2020 17:02 0Likes

    Wat een te gekke combinaties. Love love love it. Heel leuk dat je alles zo post. Ik volg je dagelijks en krijg er veel inspiratie van. Ik was altijd een een beetje stoere chick in donkere kleuren gekleed. Maar nu: Hoera voor kleuren. Zoals jij alles combineert vind ik heel cool⚡️ Thanks.

Plaats een reactie