DE BUDGET OUTFIT VAN PHILEINE

DE BUDGET OUTFIT VAN PHILEINE

Door Renske:

Het is pas de derde week van januari en de eerste SS18 collecties zijn al gelanceerd of staan op het punt van. Best gek altijd want qua kleding zitten we nog volop in het winter spul. Omdat ik soms hier thuis helemaal geen overzicht heb van wat ze nog hebben, wat er op zolder ligt en wat ze qua maat nog aankunnen in het voorjaar ben ik een en ander al gaan uitzoeken afgelopen weken. En ik kwam tot de conclusie dat de kasten toch wel vol zijn  en ik een vrij grote stapel met kleding heb die eigenlijk niet meer gedragen gaat worden maar nog te mooi zijn om zomaar weg te doen. Nu zie ik op social media ook zoveel verkoopaccounts voorbij komen dat ik ook maar eens een poging ben gaan doen. Afgelopen week dus begonnen met foto’s maken en een en ander online gezet. Ik had nog een oud Instagramaccount waar ik ooit mee begonnen ben maar niet meer gebruikte dus die omgedoopt tot verkoopaccount en ook mijn marktplaats account weer nieuw leven ingeblazen. Er staat pas een klein deel op maar nu al happy met het animo! Ik heb dus weer een nieuwe bezigheid voor de komende tijd 🙂

En als er dan zoveel uit de kast is gegaan mag er ook wel weer iets in toch?

Voor Phileine zag ik bij H&M een aantal budget items voorbij komen die ik echt niet kon laten liggen. Eerst deze grijs met zwarte legging met iets grotere panterprint EN met glitterband aan de bovenkant. En laat die het nou altijd goed doen hier in huis. Het is exact hetzelfde model als de roze tijgerlegging waar ik eerder een blog over schreef (zie blog) en die vinden beide meisjes heel fijn. Ik heb ‘m voor beide al echt goedkoop gekocht maar zag net dat ie nu ook nog eens in de sale is!

Het tweede koopje wat ik bij H&M vond is deze lichtroze sweater met hartjes en deze twee bleken ook nog eens een goede combi.

Hele nieuwe outfit dus voor een heel klein prijsje, kan je altijd mee thuiskomen 🙂

Ook iets voor jouw meisje?

p.s mocht je benieuwd zijn welke oude kleertjes ik nu en binnenkort van mijn kids verkoop, het instagram account is @julie.phileine.beau.closetsale, misschien zie ik je daar?

Je shopt de legging hier & de sweater hier 

Je shopt de legging hier & de sweater hier 

Wat vind jij van Phileine haar outfit?

Plaats een reactie