DE NIEUWE HIPPE LEGGING VAN JULIE


Door Renske:

Julie heeft de afgelopen tijd een flinke groeispurt doorgemaakt. Waar ze vroeger altijd eerder breed dan lang was is ze juist nu enorm in de lengte gegroeid. Ze is eerder een van de jongsten van haar klas maar inmiddels ook een van de langsten. Die mollige spekbeentjes hebben plaats gemaakt voor lange smalle benen en dat houdt dus ook meteen in dat heel veel broeken te kort zijn geworden.

En al draagt ze het liefst rokjes en jurkjes, je moet ook genoeg jeans en leggings in je kast hebben liggen! Meteen een goede reden voor mij om de broeken in haar garderobe weer wat aan te vullen en bij toeval liep ik in de H&M tegen deze roze legging met tijgers aan. Ik hoef niet uit te leggen dat dat sowieso een perfect match is hier maar om ‘m compleet te maken zit er aan de bovenkant ook nog een gouden glitterband op en dat allemaal voor een heel erg budget prijsje! Hij is ook nog iets dikker van stof dan de meeste leggings dus kan ook in de winter gewoon als broek doorgedragen worden. Julie draagt er hier een nieuwe sweater op van Name It en haar Nike’s eronder. Is deze budget tijgerlegging ook iets voor jouw meisje? Ik kan de legging online nog niet vinden maar in de winkel is hij dus nu te koop!

Klik hier om te shoppen bij H&M 

Klik hier om te shoppen bij de H&M

Is deze legging ook iets voor jouw dochter?

Tags: , ,

Plaats een reactie