BUDGET OUTFIT PEPPER


Door Bonnie:

We zijn er weer!! De vakantie was heerlijk. Veel te kort uiteraard maar op en tot genoten. En nu weer back to reality. Deze week is de laatste week van de vakantie en hij lijkt sneller te zijn gegaan dan ooit. En nu begint de herfst alweer bijna.. en daarna de winter.. En wat ben ik daar nog niet aan toe ūüôĀ

Ik ben een op en tot zomer mens. Ik haat de kou, ik haat regen, ik ben gewoon niet gemaakt voor de winter. Mijn handen en voeten houden op met normaal functioneren zodra het minder dan 10 graden is. Ik vind sneeuw en kou leuk voor op wintersport maar dat is er sinds de geboorte van Pepper nog maar een keer van gekomen. En ok, zo tijdens kerst mag het even sneeuwen en ijzig koud zijn. En dan moet het stoppen. Dan moet het gewoon weer lekker 20 graden of meer worden. Dan leef ik weer.

Er is alleen een ding dat de herfst en de winter toch een beetje leuk maakt, namelijk de wintercollectie! Ik hou van winterkleding! De mooie warme kleuren, de stoffen, laagjes, een lekkere dikke sjaal, een mooie winterjas. Zoveel meer kleding om van te houden dan tijdens de zomer. En logisch natuurlijk want je draagt 3x meer.

Thuis komen van vakantie wordt een beetje leuker wanneer zijn er pakketjes zijn binnengekomen. Langzaamaan druppelt de wintercollectie binnen en onze kasten in. Een aantal pracht dingen van mooie merken heb ik al weten te scoren voor Pepper maar ook bij Zara heb ik mijn slag geslagen. Vandaag daarom na lange tijd weer een keer een budget outfit. Een schattig broekpakje gecombineerd met een simpel wit bloesje. Een lekkere sjaal erbij en mooie burgundy kleurige T-bar schoenen.¬† En nu…. BACK TO SCHOOL!

Via deze link je bij Zara shoppen

ZARA#1 ZARA#2 ZARA#3 ZARA#4 ZARA#5 ZARA#6
Klik hier om bij Zara te shoppen

Wat vind jij van deze outfit?

Plaats een reactie