DE TRENDY ÉN BUDGET OUTFIT VAN KIRA


DE TRENDY ÉN BUDGET OUTFIT VAN KIRA

Laagjes, laagjes laagjes. Kom maar door met de laagjes 😉 Brrr…. wat is het koud! De warme truien, vesten en sweaters kunnen weer uit de kast. De (web)shops hangen dit seizoen vol met de fijnste, mooiste en opvallendste gebreide truien en sweaters. Heerlijk! Warm en ideaal voor deze grijze en grauwe winterdagen.

Fashionable én budget

Deze gebreide trui van Kira is ook echt zo’n topper. Door de kleur perfect te combineren en de pompoms echte eye-catchers. Het leukst? Hij is ook nog eens heel fijn voor de portemonnee. Het allerleukst? De gehele outfit van Kira is budget proof. Yup, je hoort het goed. Budget en ‘december’ proof. De teddy jas die Kira draagt is extra leuk want je kunt ‘m aan beide kanten dragen. Reversible, dus eigenlijk twee voor de prijs van één 😉 Aan de ene kant dus een hippe teddy stof, en wanneer je ‘m omdraait egaal suede. Kira draagt haar trui hier gecombineerd op een ”stoffen” rokje met streep patroon en een shiny glitter legging. Een subtiel glittertje wat toch net even die extra ”touch” aan de outfit geeft. En daarbij ook een echte musthave voor de feestdagen.

Kira is er helemaal klaar voor en kan in haar nieuwe outfit warm de koude dagen door. Wat vinden jullie van de outfit? Ook iets voor jouw dochter?

Je shopt de gehele (budget) outfit via deze link bij Zara

Klik hier om de outfit direct te shoppen bij Zara

Wat vinden jullie van deze combi?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , ,

Plaats een reactie