DE BUDGET EYE-CATCHER OUTFIT VAN JULIE


Door Renske:

Ik deel graag nog een partyoutfit met jullie! Wij hebben naast het kerstdiner op school nog 3 kerstdiners en maken er met Oud & Nieuw ook een feestje van qua kleding dus een hoop avonden waarbij we ons mogen opdoffen. Heerlijk vinden de meisjes en ik dat! De ene avond gaan we meer op chique en dat de andere avond houden we het iets meer casual. Ik heb hier laatst de kerstoutfit van Julie laten zien die zij zelf had uitgezocht. Die betrof een Rokje, bodysuit, veel ruches en met name heel veel glitter!

Nou houdt Julie heel erg van rokjes en jurkjes maar ik hoor ook vaak dat er meisjes zijn die liever geen rokjes en jurkjes dragen, ook niet met kerst. Voor onze minder chique diners heb ik voor Julie een outfit gescoord waar geen rok of jurk in voor komt, maar wel geheel door haar goedgekeurd werd. Het is deze zwarte legging met verticale glitterstreep met deze groene sweater met all over glitters geworden, beiden (wederom) van Zara. Zit heerlijk, toch echt een partyoutfit door de kleuren en de glitters en kan hierna gewoon weer door gedragen worden in andere combinaties.

En dat weer voor een budget prijsje! Top toch? Zoek jij nog een partyoutfit?

Je shopt de sweater hier & de legging hier

Je shopt de sweater hier & de legging hier

Is deze outfit van Julie ook iets voor jouw dochter?

 

Plaats een reactie