FEM IN NIEUWE JURK ONE WE LIKE

Door Sandra:

Wat ik ontzettend belangrijk vind aan kinderkleding is dat het draagbaar en comfortabel is en dat de kinderen zich er goed in kunnen bewegen. Mijn oog viel dit keer op het roze jurkje met “ sunnies” print van het kinderkleding merk One We Like! Wat een ontzettend leuk kindermode merk is dat. Fijne comfortabele stoffen, leuke prints, frisse kleuren, maar vooral lekker draagbaar.

De jurk van Fem heeft aan beide kanten een steekzak en is heerlijk warm. Fem draagt de jurk samen met een grijs en wit gestreepte maillots van Tumble and Dry en haar grijze laarsjes van Clic! Een heerlijke outfit voor de winter. Wat vind jij ervan?

WIN!! Wil jij kans maken op een item uit de collectie van One We Like voor jouw zoon of dochter? Check deze link om te zien wat je moet doen

Je kunt hier het roze jurkje shoppen bij One We Like

Klik hier om het jurkje direct  te shoppen bij One We Like

Wat vind jij van de outfit van Fem? En ken jij  One we like al? 

Check onderstaande post om te zien hoe ook jij kans maakt op een item uit de wintercollectie van One We Like!

Tags: , , ,

Plaats een reactie