KID + KIND DE NIEUWE SWEATER VAN JULIE


KID + KIND DE NIEUWE SWEATER VAN JULIE

Door Renske:

Ik zei in een van mijn laatste blogs nog dat ik het zo leuk vind dat je op Kindermode gebied toch steeds weer tegen nieuwe merken aan loopt. En hier weer zo eentje! Via Kindermodeblog kwam ik het Amerikaanse merk Kid + Kind op het spoor. Een collectie met diverse prints en kleuren van mooie materialen. Voor Julie vond ik deze gestreepte sweater in verschillende roze tinten echt te gek. Ze noemen ‘m de candy sweater en het is ook net een snoepje! De sweater is van 100 % biologisch katoen, niet  te dik en de stof voelt superfijn aan. De grote blauwe letters op de mouw zorgen voor weer net een ander contrast. Deze sweater kan nu aan maar vind ik ook echt leuk straks in de lente en in de zomer op minder warme dagen.

Julie wilde ‘m zelf graag combineren met deze glitterrok met gestreepte tailleband die ik onlangs in de sale bij Zara voor haar gescoord heb. En om ‘m meteen in zomerse stijl te showen hebben we de legging / maillot even achterwege gelaten. Sneakertjes eronder en af is de outfit!

Ken jij Kid+Kind al? Is dit snoepje ook iets voor jouw meisje?

Je kunt de sweater hier shoppen bij Kid + Kind 

Je kunt de sweater hier shoppen bij Kid + Kind 

Wat vind jij van de nieuwe sweater van Julie?

Plaats een reactie