NIEUW KINDERKLEDING MERK GESPOT: BLAOU


Yessss! Ga er even goed voor zitten, want vanavond tippen we je graag een gloednieuw kinderkleding merk waar ik zelf helemaal enthousiast van word. Let’s meet Blaou! Een heel gaaf – en dus gloedje nieuw – kinderkleding merk uit Zweden waar ik je graag wat meer over wil vertellen. Want wat mij betreft is dit een topper om aan je favorieten lijstje toe te voegen.

Fashionable met een heel hoog comfort gehalte. Een perfecte combi lijkt mij zo. Blaou kenmerkt zich door de speelse printjes, opvallende kleuren en bovenal heerlijk zachte materialen. Een groot deel van de collectie is unisex en dus perfect voor boys & girls! En heb jij in verwachting of net bevallen? Ook dan zit je goed, want naast kinderkleding hebben ze ook babykleding voor jouw kleine spruit. Juist de ‘simpelheid’ van de collectie spreekt mij zo aan bij dit nieuwe kinderkleding merk. De juiste balans tussen toffe details/kleuren/prints en shape. Love it! Ben jij opzoek naar hippe kinderkleding en mag het van jou soms net even een stapje verder? Dan moet je deze nieuwe kinderkleding collectie zeker even checken. En pssssst: de kleding is ook nog een heel betaalbaar! Do we need to say more?

Nou uuh ja! zeker! Want met de code: KINDERMODEBLOG krijg je t/m 15 december 15% KORTING op je order bij Blaou. Hoe leuk is dat? Wij zeggen, let’s do some shopping!

About Blaou

Het Zweedse kinderkleding merk Blaou is opgericht door Ellinor en Johanna. Ze waren collega’s bij het internationale modebedrijf Monki en tijdens hun zwangerschapsverlof ontstond het idee om samen een kinderkleding lijn te lanceren. Zo gezegd, zo gedaan en het resultaat mag er zijn, eind november hebben de dames hun eerste kids collectie gelanceerd! Wij zijn enthousiast! Laat je inspireren door de collectie beelden, maar neem ook zeker even een kijkje in de webshop.

Klik hier om naar de webshop van Blaou te gaan 

Klik hier om direct naar de webshop van Blaou te gaan

Met de code: KINDERMODEBLOG krijg je t/m 15 december 15% KORTING op je order bij Blaou. Hoe leuk is dat? Wij zeggen, let’s do some shopping!

Wat vind jij van dit nieuwe kinderkleding merk? Ook iets voor jouw zoon of dochter?

Tags: , , , , , , , ,

Plaats een reactie