NIEUWE KINDERKLEDING MERKEN BIJ KIXX-ONLINE


Met al die regen en storm van vandaag is er niets fijner dan lekker online te shoppen vanaf de bank. Kopje thee erbij en surfen maar ūüėČ Kixx Online heeft sinds deze maand een aantal nieuwe kinderkleding merken aan het assortiment toegevoegd en dat laten wij ons geen twee keer zeggen!¬†¬†Ik kan je vertellen het zijn niet de minste merken en wij zetten er graag 3 voor je op een rij! Ken jij deze drie merken al? En welke spreekt jou het meest aan?

1- BOOF 

Kennen jullie dit stoere kinderkleding¬†merk al? BOOF is h√©t perfecte kinderkleding merk voor al die kids niet net genoeg kunnen krijgen van spelen, klimmen, rennen, vallen en gek doen. BOOF staat bekend om hun slogan; “Born this way”. Omdat kinderen nou eenmaal veel spelen, lekker zichzelf zijn en – ja – ¬†vies worden.¬†De kinderkleding van BOOF kan tegen een stootje.¬†De kleding ¬†– veel jeans – zijn gemaakt in milieuvriendelijke omstandigheden en gemaakt van de sterkste materialen. Kids proof dus! Ideaal voor je blije spelende boef ūüėČ

2 – Mingo

“It’s all about the basics”. Mingo is het kinderkleding merk als het aankomt op de beste basics die niet in de kledingkast van je kids mag ontbreken. Orginaliteit en minimalisme zijn de sleutelwoorden van het kinderkleding merk. Zelf ben ik ook razend enthousiast over de nieuwe wintercollectie!¬†Prachtige¬†kleuren en prints die je goed met elkaar kunt combineren. En nu dus ook te shoppen bij Kixx Online!

3 – OppoSuites

Opzoek naar iets origineels voor je zoon? Dan moet je zeker even het kindermode merk OppoSuits checken! Toffe pakken met de meest opvallende prints voor jongens √©n papa’s! Twinning is winning! Alle pakken hebben een feestelijke uitstraling wat ook terug te zien is¬†in de heerlijke kleurrijke en vrolijke prints. Zeker een¬†origineel idee voor de feestdagen die er langzaam weer aankomen. Zie jij je zoon al aan het diner zitten in zijn pak? Leuk om te vertellen is dat je ze ook nog voor een leuk prijsje shopt!

Je shopt deze merken nu bij Kixx-online

Welk merk spreekt jou het meeste aan?

Tags: , , , , , , , , , ,

Plaats een reactie