DE WINTERCOLLECTIE VAN HET SPAANSE LÖTIEKIDS


Die Spanjaarden kunnen er wat van, veel van onze favoriete merkjes komen uit het zonnige Spanje. Wat dacht je bijvoorbeeld van Bobo Choses, Picnik Barcelona, Nadadelazos, Pinata Pum en niet te vergeten het toffe Lötiekids. Over die laatste willen we ‘t vandaag even hebben. Al jaren zijn we fan van dit kindermode merk uit Barcelona (check maar eens hier) en ook deze winter stelt de collectie van Lötiekids weer absoluut niet teleur! Herfstige tinten bruin, blauw, geel en rood worden opgefleurd door de eigentijdse prints die we van Lötiekids gewend zijn. Dit seizoen zijn er onder andere lama’s en paardenbloemen te vinden in de collectie, en hoe gek dat misschien ook klinkt, het resultaat is super! Wat dacht je bijvoorbeeld van het rokje met paardenbloemen print, of de súúper gave groene trui met lama’s? Wij vinden ‘t te gek en we weten bijna zeker dat de kids er ook fan van gaan zijn! Welk item van de wintercollectie van Lötiekids is jouw favoriet?

Lötiekids shoppen? Dat kan hier

Klik hier om de collectie van Lötiekids te shoppen

Tags: , , ,

Plaats een reactie