LÖTIEKIDS | ZOMERCOLLECTIE


Wie Kindermodeblog al wat langer volgt weet dat wij fan zijn van het kinderkleding merk Lötiekids! Dit Spaanse merk weet keer op keer weer ons kindermode hart te veroveren! Want ook de zomercollectie van Lötiekids ziet er weer geweldig uit! Simpele basic modellen gemaakt van zachte en comfortabele materialen. Tijdloze items in uni’s en printjes die zeer gemakkelijk te combineren zijn, ideaal. De collectie van Lötiekids bestaat uit grotendeels unisex items, super fijn dus! Aan elk item is met liefde en aandacht gewerkt, en dit is terug te zien aan de mooie afwerking en fijne details. De zomercollectie bestaat uit hippe printjes van vissen en coole tennisrackets! Door de herhaling in de print ogen de items rustig maar tegelijkertijd heel jong en speels! Dunne kwaliteit sweaters, zomer shorts, jurkjes en T-shirts in rustige kleurtonen. Erg stijlvol en het hele jaar door te dragen! Be inspired, enjoy!

Je kunt de collectie van Lötiekids hier shoppen

28

34

63

30

68

41

Klik hier om te shoppen bin Lötiekids

Wat vind jij van de nieuwe zomercollectie van Lötiekids?

Tags: , ,

Plaats een reactie