LÖTIEKIDS | SPAANSE KINDERKLEDING


Je hebt het merkje Lötiekids vast al regelmatig voorbij zien komen op Kindermodeblog, maar voor diegenen die deze topper nog niet kennen doen we nog even een kleine voorstelronde. Dit Spaanse merkje is een relatief nieuw concept dat is ontstaan in Barcelona, en vooral draait om goede basics met een trendy touch. Vrijwel de hele collectie is unisex, tijdloos en het hele jaar door te dragen. Super handig én economisch verantwoord natuurlijk 😉 De inspiratie voor de collecties ligt vooral bij Scandinavische natuur, en het resultaat hiervan is echt te gek. Mooie zachte tinten en subtiele printjes waardoor alles heerlijk rustig oogt en super makkelijk te combineren is. Ideaal als basis in iedere kinderkledingkast! En niet geheel onbelangrijk, de kwaliteit is zeer goed.

Ook enthousiast geworden en benieuwd naar meer Lötiekids? Via de link hieronder ga je naar de wegshop.. TIP! Ze hebben ook een outlet waar nog genoeg te vinden is. Wat vind jij van het Spaanse Lötiekids?

Via deze link ga je naar Lötiekids

b_sudadera_mostaza b_vestido_rosa-arcilla lotiekids b_legging_azul_peces lotiekids 4

Klik hier om direct naar Lötiekids te gaan


Wat vinden jullie van dit merkje uit Barcelona?

Tags: , ,

Plaats een reactie