5X LEUKE SPAANSE KINDERKLEDING MERKEN


Als we aan Spanje denken, dan denken we vooral aan vakantie. Zon, zee en strand aan de Spaanse costa’s of een city trip naar Barcelona of Madrid. Maar wat je misschien nog niet wist, of niet zo snel bij stil staat, is dat er super veel bekende en minder bekende toffe kinderkleding merken een Spaanse afkomst hebben! Wij hebben vandaag onze vijf favoriete Spaanse kinderkleding merken voor je op een rijtje gezet.. Kende jij ze allemaal al? En ken jij nog Spaanse toppers die je écht even met ons moet delen? Laat het ons weten via Facebook of via een reactie hieronder.

#1. Bobo Choses
Onze absolute Spaanse nummer 1 is natuurlijk Bobo Choses. Een super mooie mix van speelsheid en trendy design. Altijd vernieuwend én de kwaliteit is super. Je moet misschien iets dieper in de buidel tasten, maar met Bobo Choses krijg je zeker waar voor je geld.

spaanse kinderkleding

#2. Lotiekids
Lotiekids is een merk dat eigenlijk in geen enkele kledingkast mag ontbreken. De collectie is ‘year round’ én unisex en vormt dus een super basis voor iedere garderobe. Het over het algemeen rustige kleurgebruik zorgt ervoor dat alle items makkelijk te combineren zijn met andere items, dus mix&match erop los met Lotiekids.

lotie

#3. Picnik Barcelona
Voor kids van 3 tot 8 jaar is er Picnik Barcelona. Lucky you als je kids in deze leeftijd hebt, want dit merkje is echt een topper. Zachte stoffen, goede kwaliteit en coole ‘oude’ illustraties zijn een aantal van de uitgangspunten van Picnik.

picnik

#4. Pinata Pum
Dit merkje uit Barcelona is helemaal gericht op de fantasiewereld van kinderen. Iedere nieuwe collectie draait weer om een nieuw verhaal. Denk bijvoorbeeld aan ‘de Jungle’, ‘Alaska’ of ‘Vakantie’. Deze zomer was het thema Jungle, en het resultaat is te gek. Met Pinata Pum: Mama blij, Kids blij!

pinata

 

#5. Nadadelazos
Net als bij onze nummer 4 vind je bij Nadadelazos kleding écht voor kids. Geen poespas, maar gewoon lekker zittende items met prints en kleuren die de fantasie van kids stimuleren. Met items van Nadadelazos maak je je kids zeker weten blij, en trust us, mama wordt er ook blij van.. 😉

Desktop

 

Ken jij nog leuke Spaanse merken die niet in dit lijstje voorkomen? Laat ons weten welke merken we écht nog even moeten checken! 

 

Tags: , , , , , ,