MUNSTER KIDS WINTERCOLLECTIE


Ken je het merk Munster Kids al? Zeg je Munster Kids, dan zeg je eigenwijze, gekke en hippe prints. Het is een super hip merk waarbij de inspiratie voor de collectie uit muziek, kunst en street style komt. De collectie is gebaseerd op leuke kinderthema’s en wordt gestyled door ouders die voor veel comfort hebben gezorgd. Munster Kids omschrijft zichzelf ook als een merk waar de ouders jaloers op zijn. En zó is het! De collectie bestaat uit fijne joggingbroeken, hippe shirts en sweaters met een leuke print. Om jaloers op te worden dus! Wij zijn helemaal gek op dit merk, de leuke felle kleur accenten op basic items zijn helemaal ons ding. Vooral de hippe baggy jogging pants en de subtiele aztec printjes zijn bij ons favoriet.

Bekijk hier de collectie bij Kidsdepartment.

Munster kids

Munsterkids

Munster kids

Munster kids

Munster kids

Munster kids

Munster kids

Zin om Munster Kids te shoppen? Klik dan hier

 

Wat vind jij van deze collectie?

Tags: , ,

Plaats een reactie