Zaterdag 26 augustus was de eerste Back to school Tour styling dag van dit seizoen en wat was het een leuke en gezellige dag! We stonden met het team in de America Today junior in Utrecht. Het was een leuke mix van jongere kinderen en tieners. Super leuk om te zien. En hebben jullie de nieuwe wintercollectie van America Today al gezien? De collectie ziet er dit seizoen waanzinnig uit. Laat je inspireren door de foto’s en neem snel een kijkje in de (web)shop van America Today.

Vandaag is het tijd om de 10 genomineerde outfit foto’s van de eerste Back to school tour in de America Today in Utrecht bekend te maken. Uit deze 10 genomineerden zal de jury nu de winkel winnaar kiezen die we binnenkort op Kindermodeblog bekend zullen maken. Deze winnaar wint de winkelprijs bij America Today én is in de race voor de hoofdprijs bij Kindermodeblog, namelijk een kledingpakket t.w.v €250,- speciaal voor jou samengesteld door mij 🙂 Spannend….!

Je kunt via deze link shoppen bij America Today

WIE IS DE WINKELWINNAAR VAN DE FAVORIETE OUTFIT FOTO WEDSTRIJD BIJ AMERICA TODAY? SCROLL SNEL NAAR BENEDEN…..SPANNEND!!

Klik hier om direct bij America Today te shoppen

Bekijk hier ook het foto report van onze dag

KLIK HIER OM TE ZIEN WIE DE WINKELWINNAAR BIJ AMERICA TODAY IS GEWORDEN

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie