AMERICA TODAY | DE 10 GENOMINEERDEN + WINNAAR

Zaterdag 8 april was Kindermodeblog on Tour bij America Today in Utrecht ! Want naast een hele fijne reguliere collectie shop je bij America Today ook een te gekke Junior collectie. Stoer & sportief zoals je van het modemerk gewend bent. – lees & bekijk hier het backstage verslag als je deze hebt gemist & bekijk hier alle outfit foto’s

Vandaag is het tijd om de 10 genomineerde outfit foto’s van Kindermodeblog on Tour bij America Today in Utrecht bekend te maken. Uit deze 10 genomineerden zal de jury nu de winkel winnaar kiezen die we binnenkort op Kindermodeblog bekend zullen maken. Deze winnaar wint de winkelprijs bij America Today én is in de race voor de hoofdprijs bij Kindermodeblog, namelijk een kledingpakket t.w.v €350,- speciaal voor jou samengesteld door mij 🙂 Spannend….! Klik hier voor alle info over de wedstrijd 

Je kunt via deze link direct naar de webshop van America Today

WIE IS DE WINKELWINNAAR VAN DE FAVORIETE OUTFIT FOTO WEDSTRIJD BIJ AMERICA TODAY IN UTRECHT? SCROLL SNEL NAAR BENEDEN…..SPANNEND!!

KLIK HIER OM TE ZIEN WIE DE WINKELWINNAAR BIJ AMERICA TODAY IS GEWORDEN

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , ,

Plaats een reactie