Jullie weten het inmiddels, de kindermode beurzen zijn dé plek om (nieuwe) kindermode merken en collecties te spotten. De Pitti Bimbo in Florence is een van die fijne beurzen. We hebben jullie eerder al voorgesteld aan een aantal van onze favorieten van de afgelopen beurs, en vandaag is het kindermode merk Andorine aan de beurt. In deze blog lieten we je al zien dat Andorine een aantal super gave metallic items heeft die perfect aansluiten bij de space trend die we veel zien deze winter. Vandaag laten we je nog veel meer zien van dit super toffe merk want naast metallic is er nog veel meer moois te vinden in de kinderkleding collectie van Andorine.

Wat wij vooral ontzettend tof vinden aan de collectie zijn de contrasten in stoffen én kleuren. Stoere zwarte, leren items worden afgewisseld met zachte wollige crème items. All black outfits worden tot leven geroepen met metallic accenten en verschillende stofjes. Verder zien we de combinatie zwart én leger groen – een klassieker – maar die blijft ontzettend stoer, zeker door de aparte details en vormen die aan sommige items zijn toegevoegd. Oh en, hóe gaaf is die ijsblauwe furry jas? En wat dacht je van dat goud metallic rokje dan? En en en.. we kunnen nog wel even door blijven gaan 😉 Echt álles van de nieuwe collectie van Andorine is helemaal te gek en net even anders! In welke items zie jij jou stoere boy of girl al rondlopen?

Klik hier om naar de webshop van Andorine te gaan

 

Klik hier om direct naar de webshop van Andorine te gaan

Ken jij Andorine al? En is dit merk ook iets voor jouw zoon of dochter?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie