FOTO REPORT PITTI BIMBO FLORENCE

Deze blog tikken wij vanuit het bloedhete Italië. Afgelopen dinsdag zijn we nl met het team van Kindermodeblog naar Florence gevlogen. En als je onze instagram goed in de gaten hebt gehouden heb je hier vast al het een en ander van voorbij zien komen. Zo hebben we afgelopen dinsdag een supergave kidsfashion shoot gehad met 6 Italiaanse kinderen. Dit was superleuk!! Daarover binnenkort meer op Kindermodeblog én Sparkle26.com. En gister en vandaag waren we op de toonaangevende kindermode beurs Pitti Bimbo in hartje Florence. Lees en kijk je mee?

We hebben veel nieuwe dingen gezien en graag geven we je alvast een update over de nieuwste kindermode trends voor volgend jaar. Wat kun je verwachten? Veel zachte badstof stoffen, toffe borduursels, patches ( maar wel subtieler dan voorheen) zomerse beach prints en teksten, pastel kleuren en ook zeker de kleuren roze en groen veroveren het straatbeeld. Ook waren we aanwezig bij de exclusieve lancering van de ByDanie X Vingino SS18 collectie die er echt helemaal te gek uit ziet! Binnenkort delen we hierover nog veel meer op Kindermodeblog (incl. een exclusief interview met Danie Bles) maar wij praten je nu alvast een beetje bij….

De Vingino By Danie collectie staat helemaal in het teken van mix & match, waar Danie zo bekend om is. Vrolijke printjes, kleuren en materialen die tot in de puntjes zijn uitgewerkt. Een bohemian, vintage stijl geïnspireerd op Venice beach en Ibiza voor coole meiden. Alle items uit deze collectie zijn perfect met elkaar te mix & matchen en er is een goede balans van de meer ”basic” items met echte eye-catchers. En je snapt dat ik het panterprintje in de collectie ook erg kan waarderen 😉 Kortom een nieuwe kindermode collectie om naar uit te kijken!!

Een aantal andere kinderkleding collecties die ons erg opgevallen zijn: Oaks of Acorn, met het thema ”back to the future” heeft dit kinderkleding merk uit Hong Kong wederom een te gekke collectie neergezet. Bij iglo+indi zien we veel unieke printjes, pastel kleuren en een combi van stoere en super girly items. Én check die badpakken hieronder ook zeker even! Welke is jouw favoriet? 😉 De collectie van Tinycottons neemt ons mee naar de Franse kust met fijne (tekst) printjes en kleuren als oranje en blauw. Voor de stoere kids onder ons is de nieuwe kinder collectie van John Richmond ( een super bekende fashion designer die o.a. Madonna en Mick Jagger heeft gestyled) een echte aanrader. Een combinatie van Rock ‘n Roll en Country maar dan helemaal in een jasje van nu. Deze winter ligt de eerste kinderkleding collectie in de shops, maar de zomercollectie is er ook een om naar uit te kijken. Binnenkort kun je hier meer over lezen op Kindermodeblog.

Ben jij helemaal fan van Bang Bang Copenhagen? Dan kun je je verheugen op een collectie om van te watertanden! Knallende kleuren en opvallende verrassende printjes, jup dat wordt weer shoppen!

En last but not least wil ik je graag kennis laten maken met het Spaanse kinderkleding merk Little creative factory. Deze collectie bestaat uit rustige kleurtinten met niet te veel poespas, maar ziet er zo goed uit. Een kindermode merk om in de gaten te houden.

Genoeg gezegd, laat je inspireren door de beelden en houd Kindermodeblog goed in de gaten want er komt nog veel leuks online, waaronder binnenkort het exclusieve interview met Danie Bles. Laat je even weten welk item van de foto’s jou het meeste aanspreekt?

Klik hier om Free ook persoonlijk in Italië te volgen

Opzoek naar de leukste HOTSPOTS in Florence? Klik hier

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

1 Reactie

  • door Cindy Sanders
    Posted 23 juni 2017 21:48 0Likes

    Oh wauw wat een leuke items zie ik weer voorbij komen! En wat tof dat jullie daar waren.. ben heeeeeel benieuwd!

Plaats een reactie