5 NIEUWE MERKEN GESPOT PITTI BIMBO

Het beurzen en inkoop seizoen in de mode is in volle gang en dat betekent dat de meeste kinderkleding merken hun nieuwe collecties presenteren. Dit zijn dus de collecties waarvan wij al wel mogen smullen, maar die voor ons – de consument – helaas nog niet te koop zijn. Deze collecties zullen pas over een jaar in de winkels liggen. Aan de ene kant jammer natuurlijk, want sommige dingen zijn gewoon zó leuk, die wil je gewoon nú nú nú. Maar het is wat ‘t is en het is natuurlijk wel ontzettend leuk om te zien wat er komen gaat!

Zelf ga ik ook elk seizoen weer op beurzen pad. Ik vind dit superleuk om te doen en haal hier enorm veel inspiratie uit. En dit wil ik dan weer graag delen met jullie! Misschien heb jij mijn uitgebreide foto report van de Pitti Bimbo in Florence al gezien ( zo niet, klik dan nog even hier om een indruk te krijgen) maar ik wil graag nog vijf nieuwe merken met jullie delen die ik tijdens de Pitti Bimbo Florence heb gespot! Sommige merken zijn écht nieuw – nieuw nieuw – en sommige merken bestaan al langer. Maar deze vijf merken zijn wel voor mij helemaal nieuw! De kindermode gaat me wat dat betreft nooit vervelend, want er is altijd weer iets nieuws te ontdekken! Lees je met me mee?

1. ABC123ME Dit Londense kindermode merk maakt sinds 2014 te gekke unisex kleding. Strakke lijnen, mooie kleuren en niet te veel ‘gedoe’. Dat is waar het bij ABC123ME vooral om gaat. Stoere items met hier en daar een klassieke touch. Ik werd tijdens de beurs direct naar het spijkerjasje toe getrokken, het jasje met verwisselbare teddy kraag. Maar ook heeft ABC geweldige sweaters met scheuren erin. Misschien nog een beetje gek, maar ik denk dat zulke truien meer gaan zien en ik vind het ook een leuke afwisseling met de gescheurde jeans, waar inmiddels iedereen wel aan gewend is, toch? Zeker een merk om in de gaten te houden! _63A8544 1-_63A8546

2. Oh baby! Dit toffe merkje komt helemaal uit de USA en bestaat al een tijdje, maar wil nu graag ook Europa veroveren. Comfort, kwaliteit en stijl staan hoog in het vaandel bij Oh Baby! en dat is zeker te zien aan de collecties. Mooie kleuren, stoffen en een tikje glitter en glamour hier en daar maken dat wij fan zijn van Oh Baby! Ik raakte maar niet uitgekeken op de leuke items, nou hingen er ook wel hele kleine maatjes en dat maakt het allemaal nóg schattig. Deze collectie is niet heel uitgesproken, niet te basic, maar precies goed ertussen in. Wat vind jij ervan?

_63A8903 _63A8909 _63A8896

3. Andorine Porto Bijzonder en nieuw kindermode merk afkomstig uit Porto, Portugal. Andorine valt vooral op door het toffe gebruik van contrasten. Bijvoorbeeld zachte fluffy stoffen gecombineerd met stoer ruw leer of basic zwart gecombineerd met prachtige aparte groen/grijze kleurtinten. Andorine heeft de perfecte combinatie van stoer en apart. En raad eens wat ik eruit viste? Viola, dit verenjasje. Niet wat je direct verwacht om dagelijks aan te trekken, daar zijn wij Hollanders misschien toch iets te nuchter voor? Toch vind ik het een musthave voor meisjes die durven op te vallen. Wat jullie?
_63A8559

4. Maison Chaos Vanaf augustus 2016 kunnen we genieten van dit nieuwe kindermode merk uit Scandinavie. Maison Chaos sluit helemaal aan op de Superhero trend die we deze zomer veel gaan zien! En dit moet je dan niet te letterlijk nemen, maar ze hebben het superhero gevoel goed verwerkt in hun collectie. De mooiste materialen en de beste technieken zijn gebruikt om iedere superheld van een kostuum te voorzien. Stevige gepofte mouwen, bijzondere stoffen. En helemaal in lijn met het superhero thema worden de collecties van Maison Chaos fair en duurzaam geproduceerd._63A8883

5 Les Coyotes de Paris Speciaal voor meisjes tussen de 6 en 16 jaar is er dit prachtige nieuwe kindermode merk uit ‘Parijs’. Pssst, uit Nederland dus, maar geheel in Parisienne stijl 🙂 Een combinatie van luxe klassiekers en opvallende trendy items. Zachte stoffen, mooi uitgewerkte materialen, streepjes, uniforms en fijne details. Een geweldige nieuwkomer in kindermode land! Ben jij ook zo enthousiast? (kijk voor meer inspiratie en foto’s zeker even op hun website)

_63A9676
Welk van deze 5 kindermode merken vind jij het leukst?

 

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie