HUNDRED PIECES NIEUWE WINTER COLLECTIE


Nu het einde van de zomervakantie (voor velen) alweer in zicht is, is het de hoogste tijd om ons voorbereiden op het nieuwe schooljaar. En dus ook het nieuwe winterseizoen en de bijbehorende nieuwe kinderkleding collecties. De laatste weken zijn er al een heleboel gave kinderkleding collecties uitgeleverd en daar voegen we er vandaag graag nog eentje aan toe!

Hundred Pieces

Ken jij het Franse kinderkleding merk Hundred Pieces al? Dit kindermode merk heeft een te gekke collectie met hele draagbare, en toch super hippe items voor je zoon of dochter. Trouwens ook echt een aanrader voor tieners! Een combinatie van urban en vintage sport invloeden zetten de toon van de collectie. Heb je de ”teddy” trui al gespot. Deze is toch waanzinnig? Bij het zien van de nieuwe wintercollectie beelden krijgen wij al zin in het najaar.

Ken jij dit kinderkleding merk al? En wat vind jij van de collectie? Leuk als je het ons laat weten in een reactie op Facebook!

Klik hier om naar de website van Hundred Pieces te gaan & hier om de collectie te shoppen

Klik hier om naar de website van Hundred Pieces te gaan & hier om de collectie te shoppen

Wat vind jij van de collectie van Hundred Pieces?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie