BEAU IN ZIJN NIEUWE EMILE ET IDA TRUI


Door Nathalie:

Zo langzaam aan raakt de kast van Beau aardig vol met super leuke winter items. Deze keer heb ik extra mijn best gedaan op goede combi’s en ben heel blij met de spullen in zijn kast. Beau is ook echt een klein monstertje met een eigen willetje die al voorkeuren heeft wat betreft zijn kleding. Net als zijn grote broer houdt hij van heerlijke zachte en soepele stofjes. Wanneer ik hem iets aantrek wat hij niet wil zet hij het op een gillen. Uiteraard vind ik hem nog net iets te klein om zelf te bepalen en legt hij zich meestal snel neer bij zijn lot. Uiteraard hou ik er wel rekening mee met wat ik koop.

Al een tijdje vind ik de kleur okergeel heel mooi. Samen met donkergroen een van mijn favoriete kleuren deze winter. Ik was alleen nog niet iets tegengekomen wat helemaal naar mijn smaak is. Tot ik erachter kwam dat ze bij Leaves and feathers midseason sale hadden. Het merk Emile et Ida ken ik al geruime tijd en ieder seizoen heeft Beau daar wel een leuk item van. Ook voor de oudste twee heb ik in het verleden veel van dit merk gekocht. Het is net even anders dan anders. Leuke modellen en toffe prints en ben altijd erg te spreken over de goede kwaliteit. Het valt altijd wel een maatje kleiner dus daar moet je wel rekening mee houden. Toen ik deze trui op de site van Leaves and Feathers zag staan was ik meteen verkocht. Buiten dat de kleur geweldig is staan er kleine regenlaarsjes op het shirt met regendruppels. Te leuk. Op de foto heeft Beau een zwarte legging van de huidige collectie van Tiny Cottons aan met zijn stoere kistjes van Dr. Martens. Wat vinden jullie van de kleur okergeel?

Je kunt de trui hier shoppen

Klik hier om de trui te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe trui van Beau? En wat vind je van de nieuwe collectie van Emile et Ida? Laat het ons weten!

Tags: , , , , , , , , ,

Plaats een reactie