OUTFIT FREE “CRISPY HEART”

De laatste tijd kreeg ik van jullie veel berichtjes met dezelfde vraag. Of ik niet wat vaker kan bloggen over mijn eigen outfits. Mmm…  Ik had eigenlijk het gevoel dat jullie mij al best veel (of zeg maar genoeg) voorbij zien komen. EN de focus ligt toch altijd meer op de kindermode. Maar ja, wat meer eigen outfits delen, why not?! Ik vind het superleuk om al mijn inspiratie met jullie te delen en dat mag ook best verder gaan dan alleen maar kindermode! Vind je niet? Ondernemerschap, lifestyle, moederschap?! Ik deel graag veel meer met jullie, over de dingen die mij bezig houden. En dus wil ik ook proberen om wat vaker mijn eigen outfits met jullie te delen. Ik ga hier dan denk ik geen mega lange blogs bij schrijven, maar gewoon even een kort gezellig blogje waarin ik mijn outfit met jullie deel. Zo kan ik jullie hopelijk toch weer inspireren vanuit een andere invalshoek met leuke, draagbare én betaalbare damesmode. Deal? Als jij dit nou ook leuk vindt, dan is mijn vraag aan jou: hoe vaak zouden jullie het leuk vinden om dan dit soort blogs voorgeschoteld te krijgen? Ik ben benieuwd! Leuk als je mij dit even laat weten in een reactie op Facebook, maar een mailtje sturen mag natuurlijk ook altijd.

Ok. Even over mijn outfit dus. Eén van de grote voordelen van mijn werk vind ik dat ik echt kan dragen waar ik zin in heb. Er zijn geen ‘rules’ of verwachtingen, ik trek 9 van de 10 keer echt aan waar ik zin heb. Naar een zakelijke afspraak misschien iets minder sportief en als ik kinderen ga stylen dan trek ik iets aan waarin ik me heel vrij kan bewegen én waarin ik kan bukken zonder bouwvakkers jeweetwel. De outfit van vandaag is dus voor mij een ‘gewone’ outfit voor op een ‘gewone dag’. Kan voor een dagje werken zijn, of voor een dagje speeltuin en bankhangen. Ik ben dol op truien – je kunt me er in uittekenen- en deze broek van Zara met hartjes deed mijn hartje ook sneller kloppen. En de schoenen? Dat zijn toch wel echte toppertjes. Dat had ik jullie in deze blog al laten weten!

Dikke kus Free!


Trui Pull & Bear, Shirt Scotch & Soda, Jeans Zara, Schoenen Nelson, Jeans Jacket Zara

 

Klik hier om mij ook op Instagram Persoonlijk te volgen —> FrederiekeWieberdink

Tags: , ,

Plaats een reactie