DIT ZIJN DE NIEUWE SCHOENEN VAN FREE & OLIVER

Ik heb een zwak voor schoenen! Welke vrouw niet hoor ik je denken? Haha, jaaaaa! Wij snappen elkaar ūüėČ Daarom ben ik ook zo blij met mijn samenwerking met schoenenwinkel Nelson. Want zoals¬†je weet werk ik inmiddels al een tijd met ze samen. Ik schrijf blogs over kinderschoenen en ik maak inspiratie video’s voor Nelson, speciaal voor jullie! Heb je mijn laatste kinderschoenen trends video al gezien? Omdat ik zelf zo ontzettend dol ben op schoenen is dit natuurlijk echt dolle pret voor me! Weer zo’n ding¬†van mijn werk dat werken voor mij zo ontzettend leuk maakt.

En net als vorig seizoen mocht ik weer mijn persoonlijke bijdrage leveren aan het Nelson Magazine. Ik heb alle kinderschoenen trends uitgewerkt en samen met Nelson de bijpassende schoenen geselecteerd. Het magazine is wederom weer erg leuk geworden!! Ik zou zeggen, loop even binnen bij één van de vestigingen of lees het magazine online. In het Nelson magazine staat trouwens ook een leuke actie, op bladzijde 22. Bij aankoop van een 2e paar kinderschoenen ontvang je namelijk de thuisbioscoop kit. Hiermee kunnen jij en je kind(eren) een thuisbioscoop in elkaar knutselen. Ok. Zet die maar op je to-do list voor de herfstvakantie. Superleuk om te doen namelijk!

En ik¬†wil ook nog even heel graag mijn eigen¬†nieuwe schoenen met je delen!! Ik¬†stap namelijk sinds een paar dagen vrolijk rond op mijn nieuwste aanwinsten; pantershoes!! Whoooo wat ben ik blij met deze. Ik moet je eerlijk zeggen, gezien de prijs, jup dit zijn budgettoppers, twijfelde ik even of ze in het echt n√©t zo leuk en mooi zouden zijn als op website. Want eerlijk is eerlijk, wanneer de prijs eigenlijk te mooi is om waar te zijn, dan rijzen er twijfels. Herkenbaar? Jemig. Wat was ik blij toen ik het pakket van Nelson openmaakte!!¬†Deze booties zijn in het echt n√≥g leuker dan op de website. En ze zitten ook nog eens heel lekker. Het ritsje is by the way superhandig. Het zijn veter boots, maar door de rits gaan ze super gemakkelijk aan en uit. En als drukke mama wil je vaak genoeg de snelheid erin houden ūüėȬ†Ik ben helemaal gelukkig met mijn nieuwe schoenen. Ik denk dat jullie mij er heel vaak mee gaan spotten. Wie van jullie volgt?? Zie ik jullie binnenkort allemaal op nieuwe panterbooties binnenstappen tijdens mijn feestje bij Kindermodeblog op 11-12-13 oktober? Jullie zijn namelijk allemaal uitgenodigd om een stukje taart te komen eten en om lekker te komen shoppen. Lees er hier meer over.

Voor Oliver heb ik dit seizoen gekozen voor stevige stappers van Timberland. Ik vind deze gewoon hartstikke gaaf! Leuk te stylen onder een spijkerbroek of onder een sweatpants. Je kunt er gewoon alle kanten mee uit!

Oliver mag alleen niet meer met schoenen op de bank springen ūüėČ Zoals je misschien wel ziet hebben we ein-de-lijk een nieuwe bank!!¬†Ik ben er echt superblij mee. Deze zomer heb ik eindelijk een aantal dingetjes in huis aangepakt! Binnenkort laat ik jullie binnenkijken in mijn huiskamer via de blog √©n via mijn Youtube kanaal. Ben je al benieuwd?? Abonneer je zeker even op mijn Youtube kanaal, dan¬†hoef je niks te missen.

Ok dit was ‘m weer voor nu. Thanks voor het lezen en ben heeeel benieuwd wat jullie van onze nieuwe schoenen vinden!! Laat je het even weten in een reactie onder de post op Facebook?

-X- Free

Shop de schoenen van Free: Panterbooties
Shop de schoenen van Oliver: Timberlands

Klik hier om naar de homepage van Nelson te gaan


Free: Sweater Berschka, Broek Zara, Schoenen La Strada
Oliver: Trui en broek Scotch & Soda, sokken Iglo & Indi, schoenen Timberland

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , ,

Plaats een reactie