DE NIEUWE OUTFIT FREE (BUDGET LOOK)

DE NIEUWE OUTFIT FREE (BUDGET LOOK)

Dit weekend ging ik gezellig met mijn dochter Doutzen de stad in om te shoppen. Ze is nu 8 jaar en samen met haar door de stad wandelen is echt zo gezellig en relaxed. Hand in hand en lekker kletsen over van alles en nog wat. Nu ze wat ouder is geworden merk ik ook dat haar geduld enorm is toegenomen. Dit keer gingen we namelijk niet voor haar shoppen, maar voor mij. En daar ging ze gezellig ( en dus heel geduldig) in mee! Ze was ook echt heel betrokken bij alle kledingstukken die ik uit het rek viste. Ook kwam ze zelf met van alles en nog wat aanzetten, “kijk mam deze is leuk en deze is leuk.” 
En toen viel ons oog op een hele zachte bruine teddy trui. En met het stemmetje van Oliver in mijn achterhoofd – die is namelijk dol op zachte stofjes – was deze trui snel ‘besloten’.
Voor de zekerheid nog even passen, zoals je al kon zien in m’n insta stories van Kindermodeblog én in de feed van mijn personal Instragram. En ook jullie vonden deze trui te gek! En wat ik volgensmij nog niet eens verteld had is dat deze trui ook nog eens superleuk geprijsd is, namelijk €17,95. Vraag me wel af hoelang ie mooi blijft of dat het na een paar keer wassen alweer gedaan is. Maar goed, dat zien we dan wel weer. En ik zal het jullie zeker even laten weten!!
En een paar winkels later liep ik tegen deze zachroze jas aan. Een lekkere warme jas in een vlot kort model. En van roze in de winter word ik blij! Dus we hadden weer een match 😉 En ik vind roze en bruin erg lekker combineren samen, dus je snapt m’n outfit.
Onderaan deze blog heb ik nog wat andere leuke én betaalbare musthaves voor jullie, waar je direct op kunt klikken. Dat scheelt weer tijd. Laat je even weten of er iets voor je tussen zit? Have fun & get inspired!

Gaan jullie met of zonder je kroost shoppen? 

Liefs XX FREE

Note! Ik zou het heel leuk vinden als je een reactie achterlaat op Facebook ! Dankjewel alvast!!

Meer outfits van mij zien? Volg me dan op mijn persoonlijke Instagram 

frederieke wieberdink  

Jas Bershka , Trui Pull & Bear, Blouse Zara, Jeans Zara, Schoenen Zara

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , ,

Plaats een reactie