WEBSITE NIEUWS ÉN DE NIEUWE OUTFIT VAN FREE

WEBSITE NIEUWS ÉN DE NIEUWE OUTFIT VAN FREE

Hello daar! Hoe is het bij jullie? Hier gaat het goed. Best wel druk. Veel te doen achter de schermen van Kindermodeblog. Wat jullie niet zien is dat ik (samen met anderen natuurlijk 😉 ) aan de achterkant bezig ben met onze nieuwe site. ‘Bezig zijn’ klinkt trouwens wat lafjes. Maak daar maar van ‘momenteel keihard aan het werk’. Op vrij korte termijn – ik ga geen uitspraken doen over hoe, wat, wanneer – gaat onze vernieuwde website online. Spannend!! én?! …. Eindelijk! Een nieuwe jas voor Kindermodeblog, want daar was het al heel lang tijd voor! Zijn we ook al héél lang mee bezig. Maar soms lopen dingen anders dan gepland, anders dan je had gehoopt, anders dan je had gewild. Uren werden dagen en dagen werden weken. En weken werden maanden. En maanden werden….En toen stonden we weer op nul. Omdat we vrij plotseling van website bouwer moesten veranderen. En geloof me. Dat zijn teleurstellingen waar ik als ondernemer ook mee te maken heb. Waar ik echt gigantisch van kan balen. Maar ik heb gemerkt aan mezelf dat ik teleurstellingen heel snel kan omschakelen. Dit is ook iets dat ik in de afgelopen 7 jaar als ondernemer en als mens heb geleerd. De knop snel omzetten. Hup, positief denken en door! Ik kan je zeggen dat dit heel fijn is om te doen. Relativeren en denken in oplossingen. Best wel hoe ik ben, maar óók wat ik mezelf heb aangeleerd en waar ik me nog meer bewust van geworden ben. Ik heb ervaren dat het werkt! Ik kan het eigenlijk iedereen aanraden!! Positief denken is in heel veel facetten van het leven de key! En natuurlijk gaat deze vlieger heus niet altijd op, je hebt helaas niet altijd overal invloed op. Maar héél veel dingen kun je wél beïnvloeden, en dat begint (vaak) met positief denken.

Binnenkort heeft Kindermodeblog dus een nieuwe jas en ik kan echt niet wachten om die met jullie te delen!! Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zullen zijn als ik. En wat zal ik blij zijn als ik dit project kan afsluiten. Want echt, het is een hele bevalling geweest. En als de nieuwe website af is, dan heb ik weer tijd voor alle andere dingen die ik het  liefste doe voor Kindermodeblog. Kinderen stylen, video’s maken voor mijn Youtube kanaal en Instagram én heel veel inspiratie met jullie delen. Blijf je me gezellig volgen?

Liefs X Free (volg me ook op deze Insta voor meer van mijn eigen outfits)

Note! Wanneer ik de 2000 Youtube Abonnees heb gehaald geef ik een Personal Shopping sessie weg!!! Dus vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal en laat een leuke reactie achter onder mijn Q&A video!

Jas, Trui en broek Zara
Schoenen Stradivarious

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: ,

Plaats een reactie