MEGAN DRAAGT SUPERCOOLE TRUI

Heel graag wil ik de outfit van Megan met jullie delen! De outfit die vooral draait om die supergave trui die ze aanheeft. Als jullie deze trui zien snappen jullie wel gelijk waarom ik d’r voor gevallen ben, denk ik. Toch? Degenen die me een beetje kennen snappen het denk ik wel. 😉 Deze trui spotte ik dus bij Lou & Blue, dat is die supermooie kinderwinkel in Alkmaar waar ik al een paar keer geweest ben (o.a voor styling & shoots) en waar ik dus al meerdere keren over geschreven heb. Mocht je nog niet eerder bij deze kinderwinkel geweest zijn óf in hun webshop, dan is dit het moment om er direct heen te surfen: Lou & Blue
Laat me zeker even weten of je net zo enthousiast bent als ik.

Little man Happy
De trui van Megan is dus van Little Man Happy. En laat je niet misleiden door de naam want dit nieuwe kindermodemerk is voor jongens én meisjes. Kende je de supercoole kinderkleding van Little Man Happy nog niet? Lees en kijk dan zeker even mee! Speciaal voor jullie allereerst nog even een kleine uitleg over het merk zelf. Het kindermodemerk Little man Happy komt uit Berlijn. Het heeft vooral comfortabele items. De collectie is over het algemeen vrij basic qua pasvormen ( lekker comfy dus! ) met onwijze eye-catchers die vrij makkelijk te combineren zijn. In de collectie van Little Man Happy zie je ook grafische elementen terug en prints dat het kledingstuk tot een echte eye-cather maakt. De collectie is unisex en gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Echt een heel tof merk dus!

De trui die Megan vandaag draagt vind ik zoooo tof!! De trui is een onwijze eye-catcher, en juist daarom heb ik de rest van de outfit vrij basic gehouden. Hierdoor gaat alle aandacht ook écht alleen naar de trui. Ze draagt ‘m op een jeans van Scotch en haar teddy jas is van Zara. Ik vind deze outfit echt heel leuk en chill en zou het eigenlijk ook zó zelf kunnen aantrekken. En jij? Wat vind jij ervan?

Ik zou het heel leuk vinden als je een reactie achterlaat op Facebook!

Bekijk hier de nieuwe collectie van het toffe merk Little man happy

Klik hier om de trui te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe trui van Megan? En wat vind je van de nieuwe collectie van Little man happy?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , , , , , , ,

Plaats een reactie