JUUL IN NIEUWE HIPPE TRUI VAN LITTLE 10 DAYS


Door Frederique:

Als je Juul vraagt wat ze mooi vindt op het gebied van mode antwoord ze: stippen en glitters. Helaas heeft ze dan aan mij een ‘kwaaie’ want voorlopig (en dat is echt voooooooooorlopig) bepaal ik wat ze draagt. Het liefst kiest ze zelf haar kleding uit en maakt ze de meest verschrikkelijke combinaties. Om haar een beetje tegemoet te komen shopte ik onlangs deze gave en ultra zachte sweater van LITTLE 10 DAYS. Een donkerblauwe trui waarbij de achterkant langer is dan de voorkant voorzien van gouden glitter stippen. Niet alleen het model maar ook zeker dat witte kraagje maakt de look in mijn ogen compleet. Het is een oversized trui met een braaf wit kraagje. Het leuke is dat dit ook alleen een kraagje is en niet een volledige blouse. Ideaal voor het wassen en strijken ook ;-). Juul draagt het met een stoere jeans maar de trui is ook mega leuk te combineren op een plooirokje met een dikke maillot.

Je kunt de trui shoppen via deze link

img_7433-1 img_7430-1 img_7437-1 img_7431-1 img_7422-2

Klik hier om de trui direct te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe trui van Juul?

Tags: ,

Plaats een reactie