NANNA IN LITTLE PIECES SWEATER


Het koude en grijze weer trekt nu echt over Nederland, maar dat betekent niet dat we geen kleurige outfits aan kunnen! Nanna draagt vandaag namelijk een kleurig all-over-printed outfitje! Ze draagt een super leuke ombre trui met panterprint van Little Pieces gecombineerd met een fijne blauwe Mini Rodini broek met oranje tijgers erop. Om zich heerlijk warm te houden draagt Nanna een lange gebreide sjaal ook van het merk Little Pieces. Een paar stoere laarsjes en een grappige tas erbij maken de look helemaal af! Have a great day!

Shop hier de panter trui van Little Pieces.

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding-20

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding-26

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding-21

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding-22

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding-23

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding-24

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding-19

Klik hier om de mooie Little Pieces trui te shoppen!

 

Vinden jullie Nanna’s printjes outfit ook zo leuk?

Foto’s door Nienke van Denderen

De trui en de broek van Little Pieces (bekijk de broek hier) zijn gewonnen door Patty Meuling. Van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs! Neem voor 2 januari 2015 contact op met info@kindermodeblog.nl incl. een link van jouw facebookprofiel en je contact gegevens.

Tags: ,