DIT JASJE IS ZOOO LEUK!!

Dit jasje is een topper! En je moet wel een heel goed excuus hebben, als je dit jasje géén toevoeging vindt voor de kinderkledingkast óf kapstok van jouw girl! Mijs draagt ‘m vandaag in combi met een opvallend goudkleurig shirt van Vingino. De kleuren versterken elkaar goed en doordat je het gouden shirt onder het jasje draagt wordt de nadruk gelegd op de accenten in het jasje, hoe leuk!

Omdat de bovenkant van de outfit hip, trendy en girly is draagt Mijs een hele stoere skinny jeans met een donker blauwe streep aan de zijkant, dit brengt de outfit goed in balans. En door de blauwe strepen past de jeans weer goed bij het leuke blauwe jasje. Om de outfit helemaal af te stylen draagt Mijs een supercool hoedje. Dit geeft haar look een dikke vette knipoog 😉


Klik hier om het jasje van Retour te shoppen


Klik hier om het jasje van Retour te shoppen

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , , , , , ,

Plaats een reactie