KARL LAGERFELD KIDS | OUTFIT VIVA


Viva voelt zich helemaal blij en vrolijk en is klaar om lekker te spelen! Met het wisselvallige weer van de laatste dagen komt een (tussen) jasje goed van pas! Je weet het maar nooit met het weer in Nederland. Viva haar jasje is licht gevoerd, voelt super soepel aan en ziet er door de stiksels die op het jasje zitten stoer uit. Het jasje dat Viva draagt is van Karl Lagerfels Kids. Ideaal dus als jasje, maar ook als ”vest” kan het jasje goed gedragen worden. Door de uni zwarte kleur gemakkelijk te combineren en je schiet ‘m zo overal overheen. Viva draagt het jasje op een super girly jurkje met met tule onderkant van Billieblush en een zilveren legging van Lublue. Het contrast van het super girly jurkje en het stoere jasje maakt de outfit spannend en origineel. Viva kan in deze outfit heerlijk buiten spelen met haar vriendinnen! Have a fashionable day!

Je kunt Karl Lagerfels Kids shoppen via deze link

Klik hier om Karl Lagerfeld Kids te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Viva?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie