MIJS IN NAME IT GLANS JASJE

Niet alleen jongens kunnen er onwijs cool en stoer uit zien, integendeel! Wij zijn gek op stoere outfitjes bij onze schattige meisjes. Vandaag draagt Mijs een cool bomberjack van Name it. Het hippe jasje is van satijn wat zorgt voor een luxe uitstraling, maar heeft oogt ook erg sportief door het gestreepte elastiek en de letter B aan de voorkant. Het jasje kan dus zowel naar school als naar een feestelijke gelegenheid gedragen worden. Mijs draagt het bomberjack van Name it op een jurkje van Petitbo en een gave sterren maillot. De muts en het tasje maken de coole look helemaal af! Have a fashionable day…

Klik hier om het stoere jasje van Name it te shoppen

name it jasje space kindermode trend

name it jasje space kindermode trend

Kindermodeblog photoshoot kids mode kinderkleding fashion-33

name it jasje space kindermode trend

Shop het jack van Name it via deze webshop!

 

Wat vinden jullie van dit stoere lookje?

Foto’s door Nienke van Denderen

 

Tags: , , , , ,