4X HELE GAVE SCANDINAVISCHE KINDERKLEDING MERKEN

Dat Scandinavië bekend staat om zijn design en trendy levensstijl is natuurlijk niks nieuws. Scandinavië is ontzettend hip en trendy. Niet alleen in de design wereld komt dit terug, maar ook in de kindermode. Veel Scandinavische kinderkleding hebben contrasten, opvallende printjes, grafische vormen en designs. Op Kindermodeblog schrijven wij regelmatig over de kinderkleding van het kindermode merk Iglo+Indi en Mini Rodini. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer leuke Scandinavische kinderkleding merken. Ken jij zelf nog een leuk Scandinavisch kinderkleding merk? Laat het ons weten in een comment op Facebook! Wij zijn benieuwd.

#1. Bang Bang Copenhagen

Bang Bang Copenhagen ken je natuurlijk al van Kindermodeblog. Yes, dit blijft één van onze favoriete merken. BangBang Copenhagen staat voor fun en plezier. De collecties zijn net even anders, opvallend en kleurrijk. Kinderen zijn er gek op!! Dit merkt tovert bij iedereen wel een lach op hun gezicht. Wat vind jij ervan?

#2. EN*FANT

Dit merk is van origine een kinderschoenen merk en komt uit Denemarken. De collectie bestaat uit hippe basic items met kleine details en vrolijke fantasierijke printjes. Like it?

#3. Litte Remix

Little Remix is leuk voor moeder en dochter. Je shopt hier mooie outfits voor je dochter, maar moeders kunnen hier ook terecht. Dit merk bestaat zowel uit stoere en girly kleren.

#4. Soft Gallery 

Soft gallery is ook een Deens merk en is over het algemeen iets rustiger qua kleur. De kleding bestaat uit zachte kleuren, maar wel met opvallende details. Toffe printjes geven een opvallende twist aan de kleding.

Welk merk spreekt jouw het meest aan?

Tags: , , , , ,

1 Reactie

  • door Linda Hulscher
    Posted 22 oktober 2017 14:26 0Likes

    Ik mis het mooie Deens merk pompdelux.

Plaats een reactie